Yandex Metrica

Son dakika! HDP'ye kapatma davasında yeni gelişme

Son dakika! HDP'ye kapatma davasında yeni gelişme

Son dakika haberleri... Anayasa Mahkemesi, HDP'nin savunmasını Yargıtay'a gönderdi. Savcı bir ay içinde mütalaa verecek.

Politika

23.01.2024, 18:17

HDP'nin kapatılmasına ilişkin davada yeni bir gelişme yaşandı. HDP'li hukukçularca hazırlanan 173 sayfalık ön savunma, kapatma davasını açan Yargıtay Cumhuriyet Başsavcılığı'na gönderildi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Özgür Özel ne konuştu? İşte 23 Nisan resepsiyonuna damga vuran diyalog Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Özgür Özel ne konuştu? İşte 23 Nisan... Haberi Görüntüle

SAVCI BİR AY İÇİNDE MÜTALAA VERECEK

Savunmayı inceleyecek olan Başsavcı Bekir Şahin davaya ilişkin son sözünü içeren esas hakkındaki görüşünü bir ay içinde mahkemeye sunacak.

Bahçeli'den CHP'ye net mesaj: 'İktidar olduk' diyenler hayal aleminde Bahçeli'den CHP'ye net mesaj: 'İktidar olduk' diyenler hayal aleminde Haberi Görüntüle

KAPATMA DAVASI KARARA BAĞLANACAK

HDP'nin de son savunmasının ardından AYM Başkanı Zühtü Arslan’ın belirleyeceği günde, kapatma davası esastan karara bağlanacak.

Son dakika: İYİ Parti'de üst düzey istifa! Akşener'e verdi veriştirdi Son dakika: İYİ Parti'de üst düzey istifa! Akşener'e verdi veriştirdi Haberi Görüntüle

451 PARTİLİYE SİYASİ YASAK

Yargıtay Başsavcılığınca hazırlanan iddianamede partinin temelli kapatılması, mal varlıklarına el koyulması ve aralarında mevcut milletvekillerinin de olduğu 451 partiliye siyasi yasak getirilmesi isteniyor.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading