Yandex Metrica
SON DAKİKA
Son dakika: Hatay'da antrepo yangını! Gökyüzü dumanla kaplandı

Son dakika: Hatay'da antrepo yangını! Gökyüzü dumanla kaplandı

Son dakika gelişmesine göre; Hatay'ın Arsuz ilçesindeki bir antrepoda yangın çıktı. Yükselen dumanın kilometrelerce uzaklıktan görüldüğü yangını söndürmek için itfaiye ekipleri çalışmalarını sürdürüyor.

Gündem

23.01.2024, 22:09

Yangın, sabahın erken saatlerinde ilçeye bağlı Narduzu Mahallesi'ndeki gümrük mallarının bulunduğu antrepoda çıktı. Antrepodan yükselen dumanı görenler, durumu itfaiyeye bildirdi.

İhbar üzerine bölgeye sevk edilen itfaiye ekipleri, antrepoyu tamamen saran alevleri söndürmek için çalışma başlattı. Yükselen duman, kilometrelerce uzaklıktan görülürken, ekiplerin söndürme çalışması devam ediyor.  Yangını kontrol altına alma çalışmaları havadan ve karadan devam ediyor.

Seçim sonrası okullar tatil mi, yarım gün mü 2024? 1... Haberi Görüntüle

CHP'den PKK'ya rüşvet: DEM desteği için Kandil'e 100 milyon dolar... Haberi Görüntüle

Survivor bugün yok mu, neden 15 Mart? Survivor All Star... Haberi Görüntüle

HAVADAN VE KARADAN MÜDAHALE SÜRÜYOR

Hatay'ın Arsuz ilçesinde, içinde kereste, pamuk ve plastik maddelerden oluşan gümrük mallarının bulunduğu antrepoda gece yarısı çıkan yangını kontrol altına alma çalışmaları, havadan helikopterle karadan ise belediyelere ait itfaiye araçları ve Orman Bölge Müdürlüğü'nün arazözleri ile sürdürülüyor. Depodan yükselen dumanlar ise ilçenin her tarafından görülüyor. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading