Yandex Metrica

Son dakika: Hablemitoğlu suikasti davasında yeni gelişme: 9 gözaltı kararı

Son dakika: Hablemitoğlu suikasti davasında yeni gelişme: 9 gözaltı kararı

Son dakika haberleri... Ankara'da Doç. Dr. Necip Hablemitoğlu'nun 18 Aralık 2002'de silahlı saldırıda öldürülmüştü. Suikastle ilgili yürütülen soruşturma kapsamında 9 kişi hakkında gözaltı kararı verildi.

Gündem

23.01.2024, 22:09

Son dakika haberleri... Necip Hablemitoğlu suikastına ilişkin Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı Terör Suçlarını Soruşturma Bürosunca yürütülen soruşturma kapsamında, 9 kişi hakkında gözaltı kararı verildi.

MİT'ten İstanbul'da DHKP-C operasyonu! Örgütün sözde sorumlusu İstanbul'da yakalandı MİT'ten İstanbul'da DHKP-C operasyonu! Örgütün sözde sorumlusu İstanbul'da yakalandı Haberi Görüntüle

5 ZANLI ANAKARA'DA GÖZALTINA ALINDI

Şüphelilerden 5'i Ankara Emniyet Müdürlüğü ekiplerince gözaltına alındı, 4 zanlının yakalanmasına yönelik çalışmaların sürdüğü öğrenildi.

BEDAŞ DUYURDU: İstanbul'un 28 ilçesinde elektrik kesintisi yaşanacak! 15 NİSAN 2024 Elektrikler ne zaman gelecek? Bağcılar, Esenyurt, Avcılar, Beşiktaş... BEDAŞ DUYURDU: İstanbul'un 28 ilçesinde elektrik kesintisi yaşanacak! 15 NİSAN... Haberi Görüntüle

GÖZALTI KARARI VERİLENLER ARASINDA ALBAY MUSTAFA LEVENT GÖKTAŞ TA VAR

Gözaltı kararı verilenler arasında emekli albay Mustafa Levent Göktaş'ın da olduğu ancak adresinde bulunamadığı belirtildi.

Ne kadar akıllısınız? Türkiye'nin en zeki 10 şehri belli oldu: O ilde yaşayanlar... Ne kadar akıllısınız? Türkiye'nin en zeki 10 şehri belli oldu:... Haberi Görüntüle

HABLEMİTOĞLU SUİKASTİ DAVASI

Hablemitoğlu, Ankara'daki evinin önünde 18 Aralık 2002'de suikast sonucu öldürülmüştü.

Suikastın şüphelilerinden Nuri Gökhan Bozkır, kırmızı bültenle aranırken, MİT tarafından yakalanıp Türkiye'ye getirilerek 27 Ocak'ta Emniyet'e teslim edilmiş ve 8 Şubat'ta "örgüt üyeliği" ve "tasarlayarak öldürme" suçlarından tutuklanmıştı.

Nuri Gökhan Bozkır ile irtibatlı olduğu gerekçesiyle 6 kişi 3 Şubat'ta gözaltına alınmış, bunlardan 3'ü ifadesi alındıktan sonra serbest bırakılırken 2'si 15 Şubat'ta tutuklanmış, 1'i ise adli kontrol şartıyla serbest bırakılmıştı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading