Yandex Metrica
SON DAKİKA
Son dakika: Gaziantep'te katliam gibi kaza! Çok sayıda ölü ve yaralı var

Son dakika: Gaziantep'te katliam gibi kaza! Çok sayıda ölü ve yaralı var

Son dakika haberleri... Gaziantep'te yolcu otobüsü, bir ambulans, bir itfaiye aracı ve İhlas Haber Ajansı'nın canlı yayın aracına çarptı. Kazada ilk belirlemelere göre 15 kişinin hayatını kaybetti 22 kişi de yaralandı.

Gündem

23.01.2024, 19:42

Son dakika haberi! Gaziantep’in Nizip ilçesinde meydana gelen korkunç kazada otomobil dere yatağına düştü. Olay yerine giden giden ambulans, itfaiye ve İhlas Haber Ajansı’nın canlı yayın aracına yolcu otobüsü çarptı. İlk belirlemere göre çok sayıda ölü ve yaralı var.

Okul karnelerinde yeni dönem resmen başlıyor: İçerik değişecek! Peki yeni... Haberi Görüntüle

GAZETECİLERİN İSİMLERİ BELLİ OLDU

Tarsus-Adana-Gaziantep (TAG) Otoyolu'nun Nizip bölümünde bir aracın şarampole devrildiği kazaya müdahaleye gelen park halindeki ambulans ve itfaiye aracı ile bölgede bulunan İhlas Haber Ajansının (İHA) canlı yayın aracına yolcu otobüsü çarptı. Otobüsün de devrildiği kaza bölgesine çok sayıda polis ve sağlık ekibi yönlendirildi. Kazada aralarında itfaiye erleri Mehmet Bozkurt (59), Mehmet Polat (57), Ahmet Polat (29), sağlık personeli Tuba Uzdilli, Abdullah Kütük, Halil Özden ile İhlas Haber Ajansı (İHA) çalışanı Muhammed Abdulkadir Esen (25) ile Umut Yakup Tanrıöver'in de (26) bulunduğu 15 kişi hayatını kaybetti, 22 kişi yaralandı.

Trafik akışının tek şeritten kontrollü sağlandığı oto yolunda, kazaya karışan yolcu otobüsü vinçle kaldırıldı. TAG Otoyolu Gaziantep-Nizip istikameti ise yapılan çalışmaların ardından saat 15.30 itibarıyla 3 şeritli olarak trafiğe açıldı.

İbrahim Keloğlan kimdir, hapis cezası aldı mı? Haberi Görüntüle

BAKAN KOCA 15 KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ

Sağlık Bakanı Fahreddin Koca, korkunç kazayla ilgili sosyal medya hesabından paylaşımda bulundu. Bakan Koca yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı; ''Gaziantep Nizip’te art arda iki trafik kazası yaşandı. Otoyolda yaşanan kazaya müdahale eden 112 Acil Ekipleri ile İtfaiye ve Polis ekiplerine çarpan otobüsün yan yatması sonucu 3 Sağlık Görevlisi, 3 İtfaiyeci, 2 Basın Mensubu olmak üzere toplam 15 kişi hayatını kaybetti. 8’i ağır, 22 yaralı var. Yaralılar ambulanslarla hastaneye kaldırılmıştır, tedavileri devam ediyor. Kendilerine geçmiş olsun dileklerimi sunuyorum. Hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet; yakınlarına, sağlık camiasına, itfaiye teşkilatına, basın camiasına başsağlığı diliyorum.''

Nerede oy kullanacağım 31 Mart? Seçmen kağıdı sorgulama nereden, nasıl... Haberi Görüntüle

VALİ GÜL: 15 VATANDAŞIMIZ VEFAT ETTİ

​Gaziantep Valisi Davut Gül, Gaziantep- Nizip Otoyolu'nda meydana gelen kazada, 15 kişinin yaşamını yitirdiğini, 22 kişinin de yaralandığını açıkladı. Gül, Twitter hesabından yaptığı açıklamada, “TAG Otoyolu Gaziantep- Nizip Arası 20. km’de otobüs, kurtarma ekibi ve ambulansın karıştığı kazada ilk belirlemelere göre; 3 itfaiye personeli, 2 sağlık personeli, 2 gazeteci olmak üzere toplam 15 vatandaşımız vefat etmiş, 22 vatandaşımız yaralanmıştır” dedi.

Hat oyunuyla kaçış talimatı: Sinyal bilgileri FETÖ'cülerin kaçış rotasını ortaya... Haberi Görüntüle

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'DAN BAŞSAĞLIĞI MESAJI

Cumhurbaşkanı Erdoğan sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla, ''Gaziantep-Nizip Otoyolu’nda meydana gelen elim trafik kazası hepimizin yüreklerini dağladı. Kazada hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet niyaz ediyor, yaralılara acil şifalar diliyorum. Başımız sağ olsun.'' dedi. 

DMM, bakan Şimşek'le ilgili o iddiayı yalanladı: 'Yapılan paylaşımlar dezenformasyondur' Haberi Görüntüle

JANDARMA'DAN BAŞSAĞLIĞI MESAJI

Jandarma Genel Komutanlığı'nın Twitter hesabından yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi; ''Gaziantep Nizip Otoyolunda meydana gelen kazada hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, ailelerine yüce Türk milletine baş sağlığı, yaralı vatadanşlarımıza acil şifalar diliyoruz.'' 

İBB'nin kırık karnesi: İşte Ekrem İmamoğlu'nun hatırlayamadığı vaatleri Haberi Görüntüle

KAHREDEN KAZA NASIL MEYDANA GELDİ?

Gaziantep Valisi Davut Gül, kaza yerine gelerek incelemede bulundu. Vali Gül, gazetecilere, saat 10.45 sıralarında bir binek aracın kaza yaptığını, ekiplerin müdahale ettiği kazadan 200 metre geride otobüsün devrildiğini, bu aracın kayarak kurtarma ekiplerine çarptığını söylerken şu ifadeleri kullandı; ''Kaza, bir aracın şarampole devrildiği kazaya müdahaleye gelen park halindeki ambulans ve itfaiye aracı ile bölgede bulunan İhlas Haber Ajansı'nın (İHA) canlı yayın aracına yolcu otobüsünün çarpması sonucu meydana geldi.''

Yenikapı'da Öcalan posteri açanların akıbetini İstanbul Valiliği açıkladı Haberi Görüntüle

BAKAN SOYLU'DAN AÇIKLAMA: VALİ, EMNİYET MÜDÜRÜ OLAY YERİNDE

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, kazayla ilgili Twitter'dan açıklama yaptı. Bakan Soylu, şu ifadeleri kullandı; ''Başımız sağ olsun. Gaziantep Nizip Otoyolunda kazaya müdale eden 112 Sağlık, İtfaiye ve Polis ekiplerine çarpan otobüsün yan yatması sonucu ilk belirlemelere göre; 2 Sağlık Görevlisi, 2 İHA Muhabiri, 3 İtfaiyeci, 8 yolcu olmak üzere toplam 15 vatandaşımız hayatını kaybetti. +Yaralılar hastaneye kaldırıldı. Valimiz, Emniyet Müdürümüz kaza yerindeler. Vefat eden vatandaşlarımıza Allah rahmet eylesin, yaralılarımıza acil şifalar nasip eylesin.''

Türkiye'de Kuzey ışıkları görülebilir! Son yılların en büyük güneş patlaması... Haberi Görüntüle

İHA KAMERAMANI GÖZYAŞLARINA BOĞULDU

Kazada hayatını kaybedenler arasında  İhlas Haber Ajansı'nda çalışan 2 basın mensubu da vardı. Meslektaşlarının vefat haberini çeken İHA kameramanı gözyaşlarını tutamadı, hıçkırık sesleri yayına yansıdı.

Anayasa Mahkemesinin yeni başkanı belirleniyor: İşte seçimin yapılacağı tarih Haberi Görüntüle

ÇAVUŞOĞLU: BAŞIMIZ SAĞOLSUN

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu da acı haberi alır almaz başsağlığı mesayı yayınladı. Çavuşoğlu, sosyal medya hesbaın yaptığı açıklamada ''Gaziantep-Nizip otoyolunda gerçekleşen elim kazada kaybettiğimiz vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yaralılarımıza acil şifa diliyorum. Başımız sağolsun.'' dedi.

Seçim sonrası okullar tatil mi, yarım gün mü 2024? 1... Haberi Görüntüle

NUMAN KURTULMUŞ: MİLLETİMİZİN BAŞI SAĞOLSUN

AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş ise ''Gaziantep'te meydana gelen kazaya müdale eden ekiplere çarpan otobüs sonucu vefat eden Sağlık Görevlilerine, İHA Muhabirilerine, İtfaiyecilere ve otobüs yolcusu vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, ailelerine ve yakınlarına başsağlığı diliyorum. Milletimizin başı sağolsun.'' şeklinde paylaşımda bulundu.

Karasurları Millet Bahçesi açıldı: CHP'li üyeler yapılmaması için eylem yapmıştı Haberi Görüntüle

BAKAN BOZDAĞ: SORUŞTURMA BAŞLATILDI

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ ise, kazayla ilgili açıklama yaparak, soruşturma başlatıldığını duyurdu.

İŞTE OLAY YERİNDEN KARELER...








 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading