Yandex Metrica

Son dakika: Fuat Oktay açıkladı! 3 ilde araç girişi durduruldu

Son dakika: Fuat Oktay açıkladı! 3 ilde araç girişi durduruldu

Son dakika haberleri... Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, Kahramanmaraş merkezli depremlere ilişkin yaptığı açıklamada "Kahramanmaraş, Adıyaman ve Hatay'a 48 saat itibariyle, işi olmayan diğer araçların girmesini durdurmuş durumdayız. Saat 11.00 itibarıyla başladı." dedi.

Gündem

23.01.2024, 20:24

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, Kahramanmaraş'ta meydana gelen ve binlerce insanın ölümüne yol açan 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki depremlerin ardından basın toplanrtısı düzenledi.

Gıda ambalajlarının üzerine fiyat mı basılacak? Gıda ambalajlarının üzerine fiyat mı basılacak? Haberi Görüntüle

TAHLİYE ÇALIŞMALARI: ORGANİZE ETMİŞ DURUMDAYIZ

Tahliye çalışmalarına ilişkin konuşan Fuat Oktay, ''Bizim şu aşamada herhangi bir tahminde bulunmamız ne insani olur ne de afet yönetimi açısından sağlıklı olur. Bu çalışmayı organize etmiş durumdayız. Valilerimiz bununla ilgili talimatlandırıldı. Vatandaşların gidecekleri yerde her türlü ihtiyaçları hazırlandı. Antalya olsun Mersin olsun, otellerden bize ayrılan yerler de var. Orada herhangi bir sorun yok.'' dedi.

Fahiş fiyatla mücadeleye CHP engeli: AK Parti kararname çıkardı CHP konuyu AYM'e götürdü Fahiş fiyatla mücadeleye CHP engeli: AK Parti kararname çıkardı CHP... Haberi Görüntüle

ÜÇ İLDE ARAÇ GİRİŞİ DURDURULDU

Cumhurbaşkanı Yardımcısı; Hatay, Kahramanmaraş ve Adıyaman'a saat 11.00 itibarıyla 48 saat süreyle afetle ilgili sevkiyat yapanlar hariç araç girişinin durdurulduğunu açıkladı.

23 Nisan 2024 toplu taşımalar ücretsiz mi? İBB Çocuk Bayramı'nda otobüs, metro, metrobüs, Marmaray bedava mı olacak? 23 Nisan 2024 toplu taşımalar ücretsiz mi? İBB Çocuk Bayramı'nda... Haberi Görüntüle

YURTLARDA TOPLAM 380 BİN 500 AFETZEDE BARINIYOR

Fuat Oktay, Türkiye'yi derinden sarsan depremlerin ardından yaptığı açıklamada MEB ve Gençlik Spor Bakanlığına bağlı yurtlarda toplam 380 bin 500 afetzedenin barındığını bildirdi. 

BİLSEM BİLSEM "Bireysel değerlendirme randevunuz oluşturulmayacaktır" ne demek? BİLSEM ön değerlendirme... Haberi Görüntüle

TAG OTOYOLU ULAŞIMA AÇILDI

Karayolları Genel Müdürlüğü, Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen TAG Otoyolu'nun ulaşıma açıldığını ve güzergahta trafiğe engel herhangi bir sorun bulunmadığını bildirdi.

Tarih 07.02.2023, Saat 12.00 İtibarıyla Deprem ve Kar Yağışı Nedeniyle Kapanan Yollar ve Alternatif Güzergâhlar

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading