Yandex Metrica

Son dakika: Finlandiya'dan flaş çıkış! Türkiye'ye uyguladığı silah ambargosunu kaldırdı

Son dakika: Finlandiya'dan flaş çıkış! Türkiye'ye uyguladığı silah ambargosunu kaldırdı

Son dakika haberleri... Son dakika haberine göre, Finlandiya Savunma Bakanlığı, 2019 yılından bu yana yürürlükte olan "Türkiye'ye askeri teçhizat ihracatı ambargosunu" kaldırıldığını ve satış için lisans verildiğini açıkladı.

Gündem

23.01.2024, 20:21

Son dakika haberleri... Finlandiya Savunma Bakanı Mikko Savola, Avrupa ülkelerinin Suriye'deki PKK'ya yönelik terör operasyonu nedeniyle 2019'dan bu yana Türkiye'ye uyguladığı silah ambargosunu bugün kaldırarak Türkiye'ye askeri ihracat izni verdi.

Antalya'daki teleferik faciasında ihmal var mı? Uzman isimden dikkat çeken yorum Antalya'daki teleferik faciasında ihmal var mı? Uzman isimden dikkat çeken... Haberi Görüntüle

TÜRKİYE'NİN NATO İÇİN ŞARTI

Geçen yıl Türkiye, İsveç ve Finlandiya'nın NATO'ya katılımını ancak Türk savunma sektörü üzerindeki silah ihracatı kısıtlamalarını kaldırmaları halinde onaylayacağını açıklamıştı.

Katy Perry'e canlı yayında ne oldu? Katy Perry canlı yayında elbisesi mi koptu? Katy Perry'e canlı yayında ne oldu? Katy Perry canlı yayında... Haberi Görüntüle

HELSİNKİ YÖNETİMİNDEN GERİ ADIM

Helsinki yönetiminden gelen geri adım, İsveç ve Finlandiya'nın NATO'ya katılımı konusunda Türkiye ile yürütülen müzakerelerin, Türkiye'nin Stockholm Büyükelçiliği önünde, Danimarkalı aşırı sağcı Sıkı Yön Partisi (Stram Kurs) lideri Rasmus Paludan Kuran-ı Kerim yakması dahil Türkiye karşıtı protestoların ardından müzakerelerin kilitlendiği girdiği bir dönemde yaşandı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading