Yandex Metrica
SON DAKİKA
Son dakika... Erdoğan yangın bölgesine gidiyor

Son dakika... Erdoğan yangın bölgesine gidiyor

Son dakika gelişmesine göre; Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, yangın bölgesinde incelemelerde bulunacak. Erdoğan'ın Manavgat ve Marmaris'e gidecek.

Gündem

23.01.2024, 17:44

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan yangın bölgesinde incelemelerde bulunacak. Erdoğan'ın Antalya ve Marmaris'e gidecek, yetkililerden son gelişmelere dair yerinde bilgi alacak.

Deprem uzmanlarından İstanbul için peş peşe uyarılar! İşte en riskli... Haberi Görüntüle

PROGRAMI İPTAL ETTİ

Erdoğan'ın bugün Kahramanmaraş'ta bir dizi programa katılması öngörülüyordu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, buradaki programlarını iptal etti, orman yangınlarından etkilenen bölgelerde incelemelerde bulunmak üzere Antalya'ya hareket etti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Manavgat Gençlik Merkezi'nde brifing ve incelemeden sonra Marmaris'e hareket etmesi bekleniyor.

Yeniden Refah'ta büyük kopuş! Seçim öncesi resti çeken üyeler mesajı... Haberi Görüntüle

AFETZEDELERLE GÖRÜŞMÜŞTÜ

Dün Manavgat'a ziyarette bulunan İçişleri Bakanı Süleyman Süleyman Soylu,  Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı vatandaşlarla görüştürmüştü. Cumhurbaşkanı telefon görüşmesinde "İnşallah yarın bölgede olacağım. Ondan sonra pazar günü yine inşallah bölgede olacağım. Oradaki kardeşlerimin hepsine geçmiş olsun dileklerimi iletmek istiyorum. Tabi büyük bir felaket Allah yar ve yardımcımız olsun.'' ifadelerini kullanmıştı. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading