Yandex Metrica

Son dakika! Erdoğan, TÜRK-İŞ'i kabul etti! Asgari ücretle ilgili açıklama

Son dakika! Erdoğan, TÜRK-İŞ'i kabul etti! Asgari ücretle ilgili açıklama

Son dakika haberi: Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti Genel Merkezi'nde TÜRK-İŞ Genel Başkanı Ergün Atalay'ı kabul etti. Görüşme sonrası Atalay, asgari ücretle ilgili açıklamalarda bulundu.

Gündem

23.01.2024, 19:25

Temmuz ayında asgari ücrete yeni bir zam gelecek mi sorularının sorulduğu bir dönemde sürpriz bir ziyaret gerçekleşiyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan, TÜRK-İŞ Genel Başkanı Ergün Atalay'ı kabul etti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti Genel Merkezi'nde Türk-İş Genel Başkanı Ergün Atalay'ı kabul etti. Başkan Erdoğan son dönemde yaptığı açıklamada vatandaşın alım gücünün yükseltilmesine dikkat çekmişti ve temmuz ayını işaret etmişti. Görüşme sonrası Ergün Atalay, önemli açıklamalarda bulundu ve "Güzel bir görüşme oldu. Kamuoyunun bildiklerini A'dan Z'ye anlatma imkanı bulduk. Cumhurbaşkanımız da bunlarla ilgili arkadaşlarımız çalışma yapıyor, önümüzdeki günlerde ilgili çalışmayı da kamuoyuyla paylaşacaklarını söyledi" ifadelerine yer verdi..

Bahçeli'den Türk bayrağını kabullenemeyen DEM Parti'ye sert tepki: Şerefsizler vatandaşlıktan çıkarılsın Bahçeli'den Türk bayrağını kabullenemeyen DEM Parti'ye sert tepki: Şerefsizler vatandaşlıktan... Haberi Görüntüle

ASGARİ ÜCRETTE ZAM SİNYALİ 

Toplantının ardından Atalay açıklamalarda bulundu. İşçilerin sıkıntılarından bahssettiğini söyleyen Atalay, asgari ücrete zam konusunda açıklama yapılacağını ve görüşmenin olumlu geçtiğini dile getirirken, zam yapılacağının sinyalini verdi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ankara'ya gelen Tanzanya Cumhurbaşkanı Hassan ile görüşecek Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ankara'ya gelen Tanzanya Cumhurbaşkanı Hassan ile görüşecek Haberi Görüntüle

TEMMUZ AYINDA ASGARİ ÜCRET TEKRAR GÜNCELLENECEK Mİ?

Geçtiğimiz dakikalarda Türk İş Başkanı Atalay, AK Parti Merkezi’ne gelerek Cumhurbaşkanı Erdoğan ile görüşmeye başladı. Temmuz ayında asgari ücret tekrar güncellenecek mi? sorularının cevabı merak konusu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan son dönemde yaptığı açıklamada vatandaşın alım gücünün yükseltilmesine dikkat çekti. Temmuz ayında memurlar ve emekliler enflasyon farkı alacak ancak gözler asgari ücrette değişim olup olmayacağı yönündeydi. Masada dar gelirlilerin maaşlarının yükseltilmesi için atılacak adımlar olacak.

Önümüzdeki dakikalarda Atalay’ın ziyaretini bitirdiğinde bir açıklama yapıp yapmayacağını netlik kazanmadı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading