Yandex Metrica
SON DAKİKA

Sitede Ara

Son dakika: Elazığ'da dehşet! Bir evde 6 kişi ölü bulundu

Son dakika: Elazığ'da dehşet! Bir evde 6 kişi ölü bulundu

Son dakika haberleri... Elazığ'da bugün öğle saatlerinde dehşet veren bir olay yaşandı. Elazığ'da bir evde 6 kişi ölü bulundu. Aktif olarak görev yapan bir öğretmenin, ailesini katlettikten sonra intihar ettiği öğrenildi.

Gündem

23.01.2024, 22:20

Elazığ’da bugün korkunç bir olay yaşandı. Sanayi Mahallesi’nde bir evde 6 kişi ölü bulundu. Hayatını kaybedenlerin vücutlarında kurşun izlerine rastlandı.

CHP'li Ekrem İmamoğlu işçilerinin hakkına göz koydu! İBB bünyesinde çalışan... Haberi Görüntüle

POMPALIYLA DEHŞET SAÇTI

Olayı gerçekleştirdiği iddia edilen öğretmen Hüseyin F., henüz bilinmeyen bir nedenle eve girip ailesi ile tartıştı. Tartışmanın ardından Hüseyin F., yanında getirdiği pompalı tüfekle dehşet saçtı. Hüseyin F., babası Cuma Ali, annesi Zeynep, kardeşi Remziye ve engelli kardeşleri Yusuf ve Mesut'a ateş ettikten sonra silahı başına dayayarak intihar etti.

2024 MANİSA-YUNUSEMRE SEÇİM SONUÇLARI | 31 Mart 2024 Manisa-Yunusemre'de hangi... Haberi Görüntüle

DOĞALGAZ KAÇAĞI İHBARI YAPILDI

Doğalgaz kaçağı ihbarı yapılmasının ardından polis ve itfaiye ekipleri bölgeye intikal etti. İhbarın yapıldığı eve giren ekipler, içeride 6 kişiyi kafasından vurulmuş halde buldu. Haber verilmesi üzerine olay yerine sağlık, özel harekat ve destek ekipleri sevk edildi. İçeri giren sağlık ekipleri, yaptıkları ilk incelemede 6 kişinin de hayatını kaybettiğini belirledi.

Kaçak göçmenlere geçit yok! Bakan Yerlikaya Kalkan-16 operasyonunu duyurdu: 6... Haberi Görüntüle

GENİŞ ÇAPTA İNCELEME BAŞLATILDI

Hüseyin, Zeynep, Remziye, Cuma Ali, Yusuf ve Mesut F.'nin cansız bedenleri otopsi yapılmak üzere morga kaldırılırken, olayla ilgili geniş çapta inceleme başlatıldı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading