Yandex Metrica
SON DAKİKA
Son dakika: Dışişleri Bakanlığı duyurdu! Türkiye ile Yunanistan arasındaki istişari görüşmeleri 22 Şubat'ta yapılacak

Son dakika: Dışişleri Bakanlığı duyurdu! Türkiye ile Yunanistan arasındaki istişari görüşmeleri 22 Şubat'ta yapılacak

Son dakika haberleri... Dışişleri Bakanlığı, "Türkiye ile Yunanistan arasında istişari görüşmelerinin 64. turu 22 Şubat 2022 tarihinde Atina’da yapılacaktır." açıklamasında bulundu. Yunanistan ile üst düzey görüşmelere hız verilirken önümüzdeki 21 Şubat Pazartesi günü Bakan Yardımcısı Sedat Önal'ın "Pozitif Gündem" diyaloğunun 3. toplantısında Atina'da Yunan mevkidaşı Fragkogiannis ile bir çalışma toplantısı gerçekleştireceği duyuruldu.

Gündem

23.01.2024, 22:05

Son dakika haberleri... Türkiye ile Yunanistan arasında istişari görüşmeleri hakkında Dışişleri Bakanlığı'ndan açıklama yapıldı.

DHA'nın haberine göre bakanlıktan yapılan açıklamada, "İstişari Görüşmelerin 64. turu 22 Şubat 2022 tarihinde Atina’da yapılacaktır." ifadeleri kullanıldı.

Öte yandan Dışişleri Bakanı Yardımcısı Sedat Önal'ın Pozitif Gündem Girişimi 3. toplantısında Pazartesi günü Atina'da Yunan mevkidaşı Fragkogiannis ile görüşeceği belirtildi.

Açıklama şöyle:

"Türkiye ve Yunanistan arasında ekonomi ve ticaret alanlarındaki Pozitif Gündem diyaloğu kapsamında Bakan Yardımcısı Büyükelçi Sayın Sedat Önal, Yunanistan Dışişleri Bakan Yardımcısı Kostas Fragkogiannis ile 21 Şubat 2022 tarihinde Atina'da bir çalışma toplantısı gerçekleştirecektir.

Sözkonusu toplantı, Sayın Bakanımız ve Yunanistan Dışişleri Bakanı Nikos Dendias’ın 2021 Nisan ayında Ankara’da yaptıkları görüşmede mutabık kaldıkları Pozitif Gündem girişiminin üçüncü toplantısı olacaktır. Önceki iki toplantı, 28-29 Mayıs 2021 tarihlerinde Kavala’da ve 16 Haziran 2021 tarihinde Antalya’da düzenlenmiştir."

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading