Yandex Metrica

Sitede Ara

Son dakika! Didim'de doktora kafa atan şüpheli tutuklandı

Son dakika! Didim'de doktora kafa atan şüpheli tutuklandı

Son dakika haberleri... Didim'de acil servisi doktoru Doğancan Kılıç'a kafa atıp yaraladıktan 11 saat sonra serbest kalan saldırganın güvenlik kamerası görüntülerinin ortaya çıkmasının ardından şüpheli tekrar gözaltına alınmıştı. Doktora kafa atan şüpheli tutuklandı

Gündem

23.01.2024, 18:30

Cumartesi günü meydana gelen olayda Didim İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri trafik uygulaması sırasında bir sürücünün aşırı alkollü olduğunu tespit etti. Polislere alkol kontrolü sırasında zorluk çıkaran T.D. elleri kelepçelenerek, hastanenin acil servisine getirildi. Burada doktorun muayenesi bekleyen şüpheli, sürekli polisin elinden kurtulmaya çalışırken, iddiaya göre bir yandan da çevreye rahatsızlık vermeye başladı. Bir süre sonra doktor Doğancan Kılıç, muayene için getirilen T.D.'nin yanına gidip, kabine geçmesini istedi. Bu sırada 2 eli kelepçeli olan şüpheli, doktora biraz daha yaklaşarak kafa attı. Aldığı darbeyle doktorun sağ kaşı yarılırken, polisler saldırgan T.D.'yi yere yatırarak durdurdu. O anlar hastanenin güvenlik kameraları tarafından anbean görüntülendi. Saldırgan ise polis ekipleri tarafından muayene yapılamadan emniyete götürüldü. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen T.D. olaydan 11 saat sonra serbest kaldı.

AKOM'dan İstanbul için sağanak uyarısı! Sıcaklık 10 derece birden düşecek AKOM'dan İstanbul için sağanak uyarısı! Sıcaklık 10 derece birden düşecek Haberi Görüntüle

SALDIRGAN TUTUKLANDI

Olaydan 11 saat sonra serbest kalan şüpheli T.D., güvenlik kamerası görüntülerinin basına yansımasıyla Didim Cumhuriyet Savcılığı yeniden harekete geçerek yakalama kararı çıkardı. T.D. bir gün sonra ilçe emniyet müdürlüğü ekipleri tarafından yeniden gözaltına alınan saldırgan tutuklandı.

Türk Yıldızları'ndan nefes kesen gösteri uçuşu Türk Yıldızları'ndan nefes kesen gösteri uçuşu Haberi Görüntüle

BAKAN KOCA'DAN TEŞEKKÜR

Saldırganın gözaltına alınması dolayısıyla teşekkür mesajı paylaşan Sağlık Bakanı Dr. Fahrettin Koca; “Yakalanarak gözaltına alındı. Didim Devlet Hastanesi’nde görevli hekime şiddet uygulayan kişi, kamera kayıtları ve yeni deliller üzerine dün yakalanarak gözaltına alındı. Bu önemli gelişmeyi basın açıklamasıyla kamuoyuna duyuran Söke Cumhuriyet Başsavcılığı’na teşekkür ediyoruz” dedi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading