Yandex Metrica

Son dakika: Devlet hesap sormaya devam ediyor! 124 yağmacı tutuklandı

Son dakika: Devlet hesap sormaya devam ediyor! 124 yağmacı tutuklandı

Son dakika haberleri... Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından vatandaşların acısını görmezden gelerek yağma ve hırsızlık yapan hainlere karşı soruşturmalar devam ediyor. Bölgelerdeki hırsızlık, yağma ve nitelikli dolandırıcılık olaylarına ilişkin soruşturmalarda 124 şüpheli tutuklandı.

Gündem

23.01.2024, 20:27

Son dakika haberleri... Kahramanmaraş'ta meydana gelen ve bilim insanları tarafından asrın felekati olarak tanımlanan depremlerin ardından bazı kişi ve gruplar vatandaşın acısını görmezden gelerek hırsızlık ve yağma faaliyetlerinde bulunmuşlardı. 

Adana Emniyeti tarafından bu kişi ve gruplara yönelik yürütülen soruşturmada 124 şüpheli tutuklandı. 

Cehennem filmi oyuncuları kim, nerede çekildi? Cehennem filmi konusu ne, neyi anlatıyor? Cehennem filmi oyuncuları kim, nerede çekildi? Cehennem filmi konusu ne,... Haberi Görüntüle

APARTMANLARIN BOŞALTILMASIYLA ÖNLEMLER ARTIRILDI

Adana Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğüne bağlı Hırsızlık ve Yankesicilik Büro Amirliği ekipleri, yaşanan depremin ardından özellikle apartmanların boşalmasından sonra önlemlerini artırdı.

Bu önlemler çerçevesinde evlerden ve kapalı olan iş yerlerinden para, ziynet eşyası, elektronik eşyası çaldığı öne sürülen 1’i kadın 7 kişiyi yakaladı. Polis zanlıları emniyete getirerek ifadelerini aldı. Zanlılar ifadelerinin ardından adliyeye sevk edildi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading