Yandex Metrica

Son dakika: Deprem uzmanı Prof. Dr. Naci Görür 7,4'lük depremin ardından bu iki ili uyardı

Son dakika: Deprem uzmanı Prof. Dr. Naci Görür 7,4'lük depremin ardından bu iki ili uyardı

Kahramanmaraş'ta sabaha karşı 04.17'de yaşanan 7,4 büyüklüğündeki deprem sonucu 70 vatandaş hayatını kaybetti. Birçok ilde hissedilen ve büyük yıkıma sebep olan deprem sonrası Prof. Dr. Naci Görür yaptığı açıklamada iki ile dikkat edilmesi gerektiğini belirtti.

Gündem

05.02.2024, 08:12

Kahramanmaraş'ta saat 04.17'de 7,4 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Kahramanmaraş, Gaziantep, Şanlıurfa, Diyarbakır, Adana, Adıyaman, Hatay ve çevredeki birçok ilde ilk tespitlere göre 284 kişi hayatını kaybetti, 2323 kişi yaralandı. 

Fenerbahçe Olympiakos'u elerse ne kadar kazanacak? Olympiakos şimdiden strese girdi Fenerbahçe Olympiakos'u elerse ne kadar kazanacak? Olympiakos şimdiden strese girdi Haberi Görüntüle

DEPREM UZMANI GÖRÜR UYARDI 

Deprem Uzmanı Prof. Dr. Naci Görür ise sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada depreme ilişkin değerlendirmelerde bulundu. 

Bursa'da sular mı kesik? BUSKİ açıkladı: 19 Nisan Cuma Yıldırım, Nilüfer, Gemlik'te planlı su kesintisi Bursa'da sular mı kesik? BUSKİ açıkladı: 19 Nisan Cuma Yıldırım,... Haberi Görüntüle

O İKİ İLE DİKKAT EDİLMELİ 

Bölgedeki barajların kontrol edilmesi gerektiğini belirten Görür, 'Adana ve Hatay'a dikkat edilmeli' ifadelerine yer verdi. 

Görür yaptığı açıklamada şu sözlere yer verdi: 

İlgililere sesleniyorum. Bölgedeki barajları kontrol ediniz. Bu depremden sonra Adana ve Hatay'a dikkat edilmeli. Yerel yöneticiler uyanık olmalı. Geçmiş olsun. Ölen insanlarımıza Allahtan rahmet, yaralılara şifalar dilerim.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading