Yandex Metrica

Son dakika: Deprem bölgelerinde yıkılan binalarla ilgili soruşturma! 80'den fazla tutuklama

Son dakika: Deprem bölgelerinde yıkılan binalarla ilgili soruşturma! 80'den fazla tutuklama

Son dakika haberleri... Kahramanmaraş merkezli çifte depremde yıkılan ya da imara aykırı değişiklik tespit edilen binalarla ilgili yürütülen soruşturmalarda, sorumlulukları tespit edilen 83 şüpheli tutuklandı. Bölgedeki hırsızlık, yağma ve nitelikli dolandırıcılık olaylarına ilişkin soruşturmalarda ise 152 şüpheli tutuklandı.

Gündem

23.01.2024, 20:27

Kahramanmaraş merkezli çifte depremde hayatını kaybedenlerin sayısı 38 bini aşarken onlarca bina yıkıldı ve binlerce insan yaralandı. Deprem bölgelerindeki hırsızlık, yağma ve nitelikli dolandırıcılık olaylarına yönelik soruşturmalar devam etti.

Cumhuriyet başsavcılıkları, depremler sonrasında bölgede gerçekleşen hırsızlık, yağma, nitelikli dolandırıcılık olaylarıyla ilgili de harekete geçti.

Microsoft Office çöktü mü? 2024 Microsoft 365 hacklendi mi? Neden giriş yapamıyorum? Microsoft Office çöktü mü? 2024 Microsoft 365 hacklendi mi? Neden... Haberi Görüntüle

HIRSIZLIK VE YAĞMA SORUŞTURMASI: 152 TUTUKLAMA

Bu kapsamdaki soruşturmalarda ise 319 olayla ilgili 243 şüpheli tespit edildi. Bu şüphelilerden 152'si çıkarıldıkları hakimliklerce tutuklandı, 31 kişi hakkında adli kontrole hükmedildi. Soruşturmalar çerçevesinde 29 şüpheli hakkında yakalama kararı çıkarılırken, 4 kişi ifadesinin ardından serbest bırakıldı, 8 şüpheli ise halen gözaltında bulunuyor.

Bakan Yerlikaya duyurdu: 81 ilde Bakan Yerlikaya duyurdu: 81 ilde "Çember-17" operasyonu: 2 bin 756... Haberi Görüntüle

YIKILAN BİNALARLA İLGİLİ SORUŞTURMA: 83 TUTUKLAMA

Cumhuriyet başsavcılıklarınca yürütülen soruşturmalarda, yıkılan ya da imara aykırı değişiklik yapıldığı belirlenen binalarla ilgili sorumlulukları tespit edilen kişiler de belirlendi. Yakalanan şüphelilerden 83'ü çıkarıldıkları hakimliklerce tutuklandı, 62 şüpheli hakkında adli kontrole hükmedildi. Ayrıca 8 şüpheli hakkında yakalama kararı, 69 kişi hakkında da gözaltı talimatı verildi.

Mide balonu hayatını kabusa çevirdi! Hastaneye ödediği para dudak uçuklattı Mide balonu hayatını kabusa çevirdi! Hastaneye ödediği para dudak uçuklattı Haberi Görüntüle

HAYATTA OLMAYAN DA VAR FİRARİ OLAN DA

Başsavcılıkların talimatıyla halen 18 kişi gözaltında bulunurken, şüphelilerden 10'unun hayatta olmadığı belirlendi. Yapılan incelemelerde, 4 zanlının ise yurt dışında olduğu tespit edildi, 24 şüpheli de ifadelerinin ardından serbest bırakıldı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading