Yandex Metrica

Son dakika! Cumhurbaşkanı Erdoğan Zelenski ile görüştü

Son dakika! Cumhurbaşkanı Erdoğan Zelenski ile görüştü

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ukrayna Devlet Başkanı Vladimir Zelenski ile telefon görüşmesinde bulundu. Müzakere sürecinde gereken desteği sunmaya hazır olduklarını ifade eden Erdoğan, garantörlük konusuna olumlu baktıklarını söyledi.

Gündem

23.01.2024, 19:11

İletişim Başkanlığı tarafından yapılan açıklamada, Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Ukrayna Devlet Başkanı Vladimir Zelenski arasında yapılan görüşmede 2 aydır devam eden savaş ve müzakere süreci ile ilgili konular masaya yatırıldı. 

Fırat Kalkanı bölgesine operasyon! Çok sayıda terörist imha edildi Fırat Kalkanı bölgesine operasyon! Çok sayıda terörist imha edildi Haberi Görüntüle

MARİUPOL'DE YAŞANAN İNSANLIK DRAMI 

Cumhurbaşkanı Erdoğan, görüşmede, tablonun her geçen gün daha da üzücü bir hal aldığı Mariupol’de yaralı ve sivillerin tahliyesinin mutlaka sağlanması gerektiğini ifade etti. 

Konut kredisi Nisan ayı faiz oranları ne 2024? 120 ay vade 1.5 Milyon TL hesaplamaları... Konut kredisi Nisan ayı faiz oranları ne 2024? 120 ay... Haberi Görüntüle

TÜRKİYE GARANTÖR OLABİLİR

Dİğer yandan müzakere sürecinde her türlü yardımı sağlamaya, arabuluculuk dahil gereken her desteği sunmaya hazır olduklarını belirten Erdoğan, garantörlük konusuna da olumlu yaklaştıklarını belirtti. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading