Yandex Metrica

DOLAR

32.52

%-0 expand_less

EURO

34.95

%0.28 expand_less

ALTIN

2434.60

%0.58 expand_less

BIST

9792.75

%0.73 expand_less

BTC ($)

63848.08

%-0.3 expand_more

Son dakika: Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ukrayna lideri Zelenski ile görüştü

Son dakika: Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ukrayna lideri Zelenski ile görüştü

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ukrayna Devlet Başkanı Volodimir Zelenski ile telefon görüşmesi gerçekleştirdi. Görüşmede, savaştaki son durum gündeme gelirken, Cumhurbaşkanı Erdoğan müzakere için katkı sunmaya hazır olduklarını belirtti.

Gündem

23.01.2024, 22:14

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ukrayna Devlet Başkanı Volodimir Zelenski ile telefonda görüştü. Görüşmede savaştaki son durum gündeme geldi. 

Gibi dizisi Gülay kimdir? İlkkan'ın eski sevgilisi Gülay kim? Gibi dizisi Gülay kimdir? İlkkan'ın eski sevgilisi Gülay kim? Haberi Görüntüle

SAVAŞTAKİ SON DURUM GÜNDEME GELDİ 

İletişim Başkanlığından yapılan açıklamaya göre, görüşmede, Rusya-Ukrayna savaşındaki son gelişmeler ele alındı.

Ne kadar akıllısınız? Türkiye'nin en zeki 10 şehri belli oldu: O ilde yaşayanlar... Ne kadar akıllısınız? Türkiye'nin en zeki 10 şehri belli oldu:... Haberi Görüntüle

'MÜZAKERE İÇİN KATKI SUNMAYA HAZIRIZ'

Cumhurbaşkanı Erdoğan, görüşmede, diplomatik çözüm vizyonunu her koşulda canlı tutmak gerektiğini belirterek, savaşın müzakereler yoluyla sona erdirilmesi için gereken her türlü katkıyı sunmaya hazır olduklarını ifade etti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bartın’da yaşanan maden patlaması dolayısıyla yayınladığı taziye mesajı için Ukrayna Devlet Başkanı Zelenski’ye teşekkür etti.
 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading