Yandex Metrica

Son dakika! Cumhurbaşkanı Erdoğan Putin görüşmesi sona erdi! 'Barış gayretini taçlandıracağız'

Son dakika! Cumhurbaşkanı Erdoğan Putin görüşmesi sona erdi! 'Barış gayretini taçlandıracağız'

Son dakika haberleri... Cumhurbaşkanı Erdoğan, Rusya Devlet Başkanı Putin ile telefonda görüştü. Görüşmede Rusya-Ukrayna mutabakatının getirisi ele alındı.

Gündem

23.01.2024, 19:04

Son dakika! Rusya-Ukrayna savaşı bir ayı geride bıraktı. Türkiye'nin diplomasi trafiği tüm hızıyla devam ediyor.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin görüşmesi sona erdi. İki liderin görüşmesinde Rusya-Ukrayna krizinde atılacak adımlar ve İstanbul'da gerçekleştirilen mutabakatın etkileri ele alındı.

Son dakika... Teleferik kazasıyla ilgili yeni gelişme: Kazada ihmalleri bulunan belediye başkanı Mesut Kocagöz tutuklandı Son dakika... Teleferik kazasıyla ilgili yeni gelişme: Kazada ihmalleri bulunan... Haberi Görüntüle

ERDOĞAN DÜN ZELENSKİ İLE GÖRÜŞTÜ

Cumhurbaşkanı Erdoğan Ukrayna Devlet Başkanı Volodimir Zelenski ile dün bir telefon görüşmesi gerçekleştirmişti. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ukrayna Devlet Başkanı Zelenski ile Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'i bir araya getirmeye yönelik gayretlerini sürdüreceğini ifade etti. Gerek Ukrayna topraklarındaki gerek komşu ülkelerdeki Ukraynalılara insani yardım ulaştırmaya devam ettiklerini belirten Cumhurbaşkanı Erdoğan, insani koridorların etkin şekilde işletilmesinin önemine işaret etti.

Galatasaray kaç maç kazanırsa şampiyon olur? 2024 Galatasaray'ın şampiyon olmak için kaç puan alması lazım? Galatasaray kaç maç kazanırsa şampiyon olur? 2024 Galatasaray'ın şampiyon olmak... Haberi Görüntüle

ZELENSKİ'DEN ERDOĞAN'A TEŞEKKÜR

Kritik görüşmenin ardından açıklama yapan ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'a teşekkür eden Zelenski, "Ukrayna'nın dostu Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Ukrayna halkının mücadele ettiği Rus saldırganlığı hakkında görüştük. Barış diyaloğu yolunun açılması konusunu da ele aldık. Önemli destekleri için minnettarım" ifadelerini kullandı.

Dışişleri Bakanlığından Yunanistan'a 'Deniz Parkı' uyarısı: 'Yaratılacak fiili durumları kabul etmeyeceğiz' Dışişleri Bakanlığından Yunanistan'a 'Deniz Parkı' uyarısı: 'Yaratılacak fiili durumları kabul... Haberi Görüntüle

PUTİN GÖRÜŞMESİ SONA ERDİ

Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Putin arasındaki telefon görüşmesi sona erdi. Görüşmede, İstanbul'daki toplantının barış ümitlerini yeşerttiğine dikkat çekildi.

İletişim Başkanlığı tarafından yapılan açıklamada, Rusya ve Ukrayna heyetlerinin salı günü yaptığı toplantının ele alındığı bildirildi. 

İYİ Parti ve CHP itiraz etmişti! YSK'dan Ordu ve Hatay kararı İYİ Parti ve CHP itiraz etmişti! YSK'dan Ordu ve Hatay... Haberi Görüntüle

'BARIŞA DAİR ÜMİTLER YEŞERDİ'

Cumhurbaşkanı Erdoğan, görüşmede Rusya ve Ukrayna heyetlerinin İstanbul'daki toplantısını olumlu ve yapıcı geçmesinin barışa dair ümitleri yeşerttiğini ifade etti. 

Besim Şişman kimdir? Besim Şişman Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi genel sekreteri mi olacak? Besim Şişman kimdir? Besim Şişman Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi genel sekreteri... Haberi Görüntüle

'BARIŞ GAYRETLERİNİ TAÇLANDIRMAK İSTİYORUZ' 

Tarafların diyaloğu sürdürmesinin önemli olduğunu ifade eden Cumhurbaşkanı Erdoğan, Putin ile Zelenski'yi bir araya getirerek barış gayretlerini taçlandırmak istediklerini dile getirdi. 

Merkez Bankası Nisan faiz kararı ne zaman? MB faiz artırır mı? Merkez Bankası Nisan faiz kararı ne zaman? MB faiz artırır... Haberi Görüntüle

PUTİN ERDOĞAN'A TEŞEKKÜR ETTİ 

Putin, Rusya ile Ukrayna heyetlerinin görüşmesinde İstanbul'da ev sahipliği yaptığı için Cumhurbaşkanı Erdoğan'a teşekkür etti. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading