Yandex Metrica
SON DAKİKA
Son dakika: Cumhurbaşkanı Erdoğan Ömer Tuğrul İnançer'in cenazesine katıldı

Son dakika: Cumhurbaşkanı Erdoğan Ömer Tuğrul İnançer'in cenazesine katıldı

Son dakika haberleri... Cumhurbaşkanı Erdoğan, mutasavvıf, müzisyen ve yazar Ömer Tuğrul İnançer için Fatih Camii’nde düzenlenen cenaze törenine katıldı.

Gündem

23.01.2024, 22:12

Türk düşünce tarihinin en önemli isimlerinden Mutasavvıf, müzisyen ve yazar Ömer Tuğrul İnançer, dün Hakk'ın rahmetine kavuşmuştu. 

İnançer'in cenazesi Fatih Karagümrük'te bulunan Türk Tasavvuf Musikisi ve Folklorunu Araştırma ve Yaşatma Vakfı'ndan omuzlara alınarak Fatih Camisine götürüldü. 

Bülent Cihantimur'un 'taziyede bulunduk' sözlerine acılı babadan dikkat çeken yanıt Haberi Görüntüle

ERDOĞAN CENAZE TÖRENİ'NE KATILDI

Cumhurbaşkanı Erdoğan, mutasavvıf, müzisyen ve yazar Ömer Tuğrul İnançer için Fatih Camii’nde düzenlenen cenaze törenine katıldı. Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, İletişim Başkanı Fahrettin Altun, Turizm ve Kültür Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, AK Parti Grup Başkanvekili Numan Kurtulmuş, AK Parti Grup Başkanvekili Mahir Ünal da cenaze törenine katıldı. 

Emine Erdoğan: Dünyadaki tüm çocukların güven içinde büyüyebildikleri adil bir... Haberi Görüntüle

ERDOĞAN: 'ÖLÜMÜN BİR YOK OLUŞ DEĞİL ÖLÜMÜN EBEDİ BİR ALEME YÜRÜYÜŞ OLDUĞUNU BİLİRDİK

Cenaze namazının ardından konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Rabbim sevgili habibini sancağı altında buluşturmayı nasip etsin. Ömer Tuğrul hocamızın hayatında ölüm noktasında ölümün bir yok oluş değil, ölümün ebedi aleme bir yürüyüş olduğunu bilirdik. Sandukanın üzerinde de ne yazıyor, "Her nefis ölümü tadacaktır ve buradan dönüş yok ve hepimizin de bunun hazırlığı içerisinde olmamız gerekiyor." Hep birlikte birere Fatiha okumaya davet ediyorum" dedi. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Aksaray mitinginde konuştu! Haberi Görüntüle

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading