Yandex Metrica

Son dakika: Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kabine toplantısının ardından küçük işletmeye destek paketini açıklayacak

Son dakika: Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kabine toplantısının ardından küçük işletmeye destek paketini açıklayacak

Ankara kulislerinden sızan bir son dakika bilgisine göre, bugün gerçekleşecek Kabine toplantısının ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan küçük işletmeciler için büyük destek paketi kararını açıklayacak.

Gündem

23.01.2024, 18:34

Tüm Türkiye, bugün yapılacak olan Kabine toplantısına odaklandı.  Saat 16.00’da başlayacak olan toplantının ardından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan halka hitap edecek.

Toplantıda, memur ve memur emeklilerini ilgilendiren yılın ilk 6 ayına ait zam oranları görüşülecek. Ayrıca koronavirüste son durum, ekonomik gelişmeler ve kripto para yasası gibi konular da Kabinenin gündeminde olacak.

Duygu Nebioğlu'nun ablası kim? Ablasının babası kim? Metin Akpınar'ın kızının ablasının ünlü babası kim? Duygu Nebioğlu'nun ablası kim? Ablasının babası kim? Metin Akpınar'ın kızının... Haberi Görüntüle

KÜÇÜK İŞLETMELERE VE EV HANIMLARINA 100 BİN TL DESTEK PAKETİ!

Ayrıca, Ankara kulislerinden paylaşılan bilgilere göre, Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kabine toplantısının ardından büyük bir destek paketi açıklayacak. Bu paketle birlikte, ev hanımları da dahil olmak üzere küçük işletmelere 100 bin TL'ye kadar destek verilmesi planlanıyor.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading