Yandex Metrica

Son dakika! Cumhurbaşkanı Erdoğan: İstanbul'un fethi Atatürk Havalimanı'nda kutlanacak

Son dakika! Cumhurbaşkanı Erdoğan: İstanbul'un fethi Atatürk Havalimanı'nda kutlanacak

Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti TBMM Grup Toplantısı'nda yaptığı konuşmada 29 Mayıs İstanbul'un Fethi'nin Atatürk Havalimanı'nda kutlanacağını açıkladı.

Gündem

23.01.2024, 19:17

Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti TBMM Grup Toplantısı'nda yaptığı konuşmada İstanbul'un Fethi'nin kutlanacağı yeri açıkladı. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan, İstanbul'un Fethi'nin 29 Mayıs'ta Atatürk Havalimanı'nda kutlanacağını belirtti.

Yetenekli Bay Cage filmi konusu ne, ne zaman çekildi? Yetenekli Bay Cage oyuncuları kim? Yetenekli Bay Cage filmi konusu ne, ne zaman çekildi? Yetenekli... Haberi Görüntüle

'BAY KEMAL İSTERSEN SEN DE GEL'

CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun Atatürk Havalimanı tavrına tepki gösteren Erdoğan, "Bay Kemal istersen sen de gel, Atatürk Havalimanı'nda kutlayacağız. Sen 700 kişiyi falan oraya götür, engellemeye çalış." sözlerine yer verdi. 

Türk döneri tescillendi mi? AB'de Türk döneri ne zaman tescillenecek? Türk döneri tescillendi mi? AB'de Türk döneri ne zaman tescillenecek? Haberi Görüntüle

'İSTANBUL'UN FETHİ ATATÜRK HAVALİMANI'NDA KUTLANACAK'

Erdoğan konuşmasında, "Ülkeye yapılan yatırımları engellemenin adı siyaset değil, ihanettir. Bunların derdi ülkenin kalkınması değil. Bunlar varsın İstanbul'a hizmet diye, biraz komik olacak ama, musluk açmaya devam etsinler. 29 Mayıs'ı da... Bay Kemal istersen sen de gel, Atatürk Havalimanı'nda kutlayacağız. Sen 700 kişiyi falan oraya götür, engellemeye çalış. CHP'nin nefret kokan yabancı söylemlerine karşı çıkıyoruz. Sonuna kadar mazlum ve mağdurların yanında olacağımızı söylüyoruz. 29 Mayıs’ı da inşallah Atatürk Havalimanında kutlayacağız. Biz orada 29 Mayıs İstanbul Fethini kutlayacağız. O gün de ağacı dikeceğiz ve bahçenin temelini atacağız." sözlerine yer verdi. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading