Yandex Metrica

Son dakika! Cumhurbaşkanı Erdoğan: Hedef 100 milyar dolar!

Son dakika! Cumhurbaşkanı Erdoğan: Hedef 100 milyar dolar!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Zengezur Koridoru'na büyük önem verdiklerini ifade ederek, ticaret hacmini 100 milyar dolar seviyesine çıkartmak istediklerini açıkladı.

Gündem

23.01.2024, 18:22

Ekonomik İşbirliği Teşkilatı Zirvesi için Türkmenistan'da bulunan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, önemli açıklamalarda bulundu. 

Erdoğan yaptığı konuşmada;

"Bugün Aşkabat’ta “Birlikte Geleceğe” temasıyla gerçekleştirdiğimiz Ekonomik İşbirliği Teşkilatı 15’inci Zirvesi’nin ülkelerimiz ve bölgemiz için hayırlara vesile olmasını diliyorum. ifadelerini kullandı. 

Sosyal medyadan 'fahiş yemeğe boykot' çağrısı! 20-21 Nisan'da kafe ve restorantlara gitmeyin çağrısı yapıldı! Sosyal medyadan 'fahiş yemeğe boykot' çağrısı! 20-21 Nisan'da kafe ve... Haberi Görüntüle

'YOL HARİTAMIZ 2025 VİZYON BELGESİNDE YER ALIYOR'

Ortak hedeflere ulaşabilmek için gerekli yol haritasının 2025 Vizyon Belgesi'nde yer aldığını ifade eden Erdoğan, bölgedeki ulaşım altyapısının geliştirilmesi ve Modern İpek Yolu'nun canlandırılması gayretlerinin hız kesmeden devam ettiğini açıkladı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 'Türkiye’nin öncülüğünü yaptığı Hazar Geçişli Doğu-Batı Orta Koridor Girişimi ve Bakü-Tiflis-Kars Demiryolu Hattı bu çabalarımızın en somut tezahürüdür.' ifadelerine yer verdi. 

Selahattin Demirtaş serbest mi kaldı? Selahattin Demirtaş için son durum ne, Kobani davası ertelendi mi? Selahattin Demirtaş serbest mi kaldı? Selahattin Demirtaş için son durum... Haberi Görüntüle

'ZENGEZUR KORİDORU'NA BÜYÜK ÖNEM VERİYORUZ' 

İslamabad-Tahran-İstanbul karayolunun işlerlik kazanması ve bu güzergahtaki demiryolu hattının canlandırılması için yapılan çalışmaları memnuniyetle karşıladıklarını ifade eden Erdoğan, Zengezur Koridoru'na büyük önem verdiklerini bildirdi. 
 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading