Yandex Metrica
SON DAKİKA
Son dakika! Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan sert mesajlar: Başaramayacaksınız

Son dakika! Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan sert mesajlar: Başaramayacaksınız

Son dakika haberleri... Partisinin grup toplantısında konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, 'Buradan manşet ile hükümet devirip kurmaya alışmış gazeteci kılıklılara sesleniyorum. Buradan emperyalistlere sesleniyorum, vesayet artıklarına sesleniyorum, başaramayacaksınız.' dedi.

Gündem

23.01.2024, 18:30

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin TBMM Grup Toplantısı'na katıldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, burada yaptığı konuşmada şu ifadeleri kullandı;

Komisyonda ve Genel Kurul'da yaklaşık 2 ay süren maratonun ardından kabul edilen 2022 bütçesinin hayırlı olmasını diliyorum. Bu süreçte çok çalıştığınızı biliyorum. Milletimize karşı sorumluluklarımızı yerine getirmek için daha çok çalışacağımız bir döneme giriyoruz.  Seçimleri etkilemek için akıl ve ahlak dışı yöntemler devreye sokuldu. Terör örgütleri harekete geçirildi. Askeri darbe ile milli irade çiğnenmek istendi. Güya terörle mücadele için güney sınırlarımıza yığınak yapanlar biz devreye girince bu kez de terör örgütlerinin hamiliğine büründü. 

Terör örgütüne BOZDOĞAN darbesi: 3 ilde 94 şüpheli yakalandı Haberi Görüntüle

'ÜLKEMİZ ÇÖKERTİLMEYE ÇALIŞILDI'

Türkiye 10 yıllık dönemde aklınıza gelecek her yol ve yöntemle sınandı. Ekonomimize yönelik alenen tehditler savruldu, sinsi tuzaklar ukruldu. Gece yarıları başlayan ve kesintisiz süren finans oyunlarıyla ülkemiz çökertilmeye çalışıldı. Tüm bu süreçte önümüze çıkan her engeli aşarak mücadele verdi. İçine çekilmek istendiğimiz sosyal, siyasi, psikolojik, ekonomik her türlü tuzağı Allah'ın yardımı ve milletin desteği ile bozarak yolumuza kararlılıkla devam ettik.

Oğuz Murat Aci kimdir, ne iş yapıyordu? Haberi Görüntüle

'PARMAK SALLAMAKLA BİR YERE VARAMAZSINIZ'

Enflasyondan kurtulmak için ana muhalefetin sözcüsü bizden kurtulmanın gereğinden bahsediyor. Yüzde 7'ye düşüren kimdi enflasyonu? Biz düşürdük. Faizi düşüren kimdi? Bizdik. Sizin kitabınızda düşük faiz diye bir şey yok. Ülkemizde bir kesim dışardan aldıkları destekle kardeşliği dinamitlemenin peşinde. Parmak sallamakla bir yere varamazsınız.

Fatih Keleş kimdir? İBB Meclis Üyesi Fatih Keleş hangi partili? Haberi Görüntüle

'YENİ BİR ATILIM İÇERİSİNDEYİZ'

Sizin kitabınızda düşük enflasyon düşük faiz yok. Biz halkımızı ne faize ne enflasyona ezdirmeyeceğiz dedik ve bunun mücadelesini veriyoruz. Alışacaksınız bunlara. AK Parti iktidarıyla bunlar nasıl oluyor göreceksiniz. Şimdi o mücadelenin verildiği günlerdeyiz. Şimdi yeni bir atılımın içindeyiz. Nasıl girdiğimiz mücadelelerden alnımızın akıyla çıktıysak yine istediğimiz neticelere ulaşacağız. Önümüzde engeller yok mu var. Ana muhalefetten daha büyük engel var mı? Önümüzde tuzaklar var ama bizim azmimiz ve gücümüz bunların hepsinden fazla.

Kandil'in 'Karayılan'ı saklandığı ininden başını çıkardı: PKK'nın elebaşından CHP'ye yeni... Haberi Görüntüle

'TÜRK MİLLETİ KAZANACAK SİZ KAYBEDECEKSİNİZ'

Cumhur İttifakı'ndan Devlet Bey bu işin Haziran 2023'te olacağını söylüyor, ben de öyle. Erken seçim yok. Bu ülke bir hukuk devleti, belirtilen tarih neyse o tarihte seçim yapılacaktır. Bay Kemal noktalı virgül değil nokta koyuyorum. Buradan manşet ile hükümet devirip kurmaya alışmış gazeteci kılıklılara sesleniyorum. Buradan emperyalistlere sesleniyorum, vesayet artıklarına sesleniyorum, başaramayacaksınız. Darbe heveslilerine sesleniyorum, emek dökmeden para kazanma peşinde koşanlara sesleniyorum. Türkiye'nin kazanımlarını heba edemeyeceksiniz. Türkiye'yi eski kötü günlerine geri döndüremeyeceksiniz. Bu milletin alın terini sömüremeyeceksiniz. Türkiye'yi 2023 hedeflerine ulaşmaktan alıkoyamayacaksınız. Ya millet iradesini kabullenecek ya milletle beraber kazanacaksınız ya da kaybedeceksiniz. Türk milleti kazanacak siz kaybedeceksiniz. Ne yaptığımızı biliyorum, niçin  yaptığımızı biliyoruz, nasıl yaptığımızı biliyoruz. Nereye gittiğimizi, nereye ulaşacağımızı biliyoruz. 

Elektrikli İtalyan Fiat Topolino Türkiye piyasasın! İşte şirin Topolino'nun satış... Haberi Görüntüle

EKONOMİDE YAŞANAN GELİŞMELER

Ekonomide yaşanan gelişmeler sadece bizim ülkemize mahsus değildir. Ekonomi dediğiniz dinamik alan sürekli bir değişim içindedir. Türkiye bu treni evelallah kaçırmayacak. Bu trenin öyle son vagonunda falan değil birinci sınıfında hak ettiğimiz yeri alacağız. Yeni ekonomi programının hedefi budur. Döviz kurunu ülkemizin gerçeklerine uygun sürdürülebilir seviyeye getirmek için açıkladığımız program amacına ulaşmıştır.

CHP'deki para kulesi trafiğinde yeni gelişme: Parayı kimin getirdiği belli... Haberi Görüntüle

'PROGRAM AMACINA ULAŞMIŞTIR'

Döviz kurunu serbest piyasa ekonomisi kuralları içerisinde ülkemizin gerçeklerine uygun seviyeye getirmek için dün açıkladığımız program amacına ulaşmıştır. Art niyetli spekülatörlerin ülkemizin üzerinden ellerini çekmelerini sağlayarak serbest piyasanın kendi kurallarıyla işlemesini temin etmenin gayreti içindeyiz. Burada kazanan sadece bankada parası olan veya ihracat yapan değil ülkemizin tamamıdır, 84 milyonun her bir ferdidir. Kur ve enflasyon baskısı altında hiçbir vatandaşın kazanımını kaybetmesine izin vermemekle kararlıyız.  Asgari ücrete tarihimizin en yüksek artışını yaptık. Uzun yılların özlemini hayata geçirerek asgari ücreti vergi dışı bıraktık. Memurlarımız dahil tüm çalışanların asgari ücrete kadarki ücretlerini aynı kapsama aldık. Yine memurlarımıza söz verdiğimiz 3600 ek gösterge uygulamasını önümüzdeki yıl içerisinde hayata geçiriyoruz.

2024-YÖKDİL/2 başvuruları başladı mı, ne zaman? 2024-YÖKDİL/2 sınav takvimi Haberi Görüntüle

ÇİFTÇİLERE KURAKLIK DESTEĞİ

Bir müjde de orman işçilerimize vermek istiyorum. 2022 üretim işlerinin birim fiyatlarını yıllık ortalama yüzde 51 oranında artıyoruz. Ülkemizde bir süredir yaşanan kuraklık nedeniyle çiftimiz üretimde düşüklük yaşamıştır. 651 bin çiftçimize kuraklık desteği veriyoruz. Amacımız çiftçilerimizin yanında olmaktır. 2,6 milyar lira kuraklık desteğini, çiftçilerimizin hesaplarına yatırmaya başladık.

Bülent Cihantimur'un 'taziyede bulunduk' sözlerine acılı babadan dikkat çeken yanıt Haberi Görüntüle

'BUNLARIN BEYNİ SULANMIŞ'

Dün biri çıkmış, 'Kur düşüyor, dolar almanın tam zamanı' açıklaması yapıyor, bunların beyni sulanmış. Siz bu ülkenin değerleri ile oynayamazsınız. Merkez Bankası başında da olsanız, evinin kapısındaki, ayakkabılarla oynayanlarla oynayanlarla yolda yürürsünüz. Size bu dönede arka çıkanlarla yol kesmeye çalışmayın. Bir insanın kendi ülkesine bu kadar düşman olması için aklı ve vicdanını kaybetmesi gerekir. Kurun dengeye oturmasının üretimden enflasyona ekonominin her alanını ilgilendiren olumlu bir gelişme olduğu unutulmamalıdır. Kazanan sadece bankada parası olan değil, ülkenin tamamıdır. Çalışanların gelirlerini artırmak için ciddi adımlar attık. Asgari ücrete tarihin en yüksek artışını yaptık. Vergi dışı da bıraktık. Bunu bizim iktidarımız başardı. Art niyetli spekülatörlerin ülkemizin üzerinden ellerini çekmelerini sağlayarak serbest piyasanın kendi kurallarıyla işlemesini temin etmenin gayreti içindeyiz.

Son dakika: MSB açıkladı: Saldırı hazırlığındaki 2 PKK'lı terörist öldürüldü Haberi Görüntüle

'TURKOVAC İNŞALLAH TÜM DÜNYA İLE BULUŞUYOR'

Salgının çeşitli varyantlarla daha epeyce hayatımızda kalacağı anlaşılıyor. Avrupa'da yeniden kapanma başladı ama biz bu süreci nispeten rahat geçiriyoruz. Turkovac inşallah tüm dünyayla, tüm insanlıkla buluşuyor.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading