Yandex Metrica

Son dakika! Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Osman Kavala açıklaması: Bu adam Türkiye'nin Soros'uydu

Son dakika! Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Osman Kavala açıklaması: Bu adam Türkiye'nin Soros'uydu

Cumhurbaşkanı Erdoğan, İstanbul’da STK temsilcileri ile iftar programında bir araya geldi. İftar sonra konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, Gezi Parkı davasında ağırlaştırılmış müebbet cezası alan Osman Kavala ilgili "En son bir zat ile ilgili verilen karar bazı çevreleri rahatsız etti. Bu adam Türkiye'nin Soros'uydu. Gezi Olayları'nın perde arkası koordinatörüydü." ifadelerine yer verdi.

Gündem

23.01.2024, 19:11

İftar sonrası konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Türkiye'nin son 20 yılı en büyük demokrasi ve kalkınma hamlelerin yaşandığı dönemdir.” dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın konuşmasından satır başları şöyle;

Dostluğunuz fedakarlığınız azminiz için her birinize şükranlarımı sunuyorum. Büyüklerimiz bize hayrı öğütlerken, yapılan hizmetleri takdir etme tavsiyelerinde bulundu. Ömrümüzü adadığımız dava şahıs değil hak ve hakikat davasıdır.Hakka ve hakikate yönelen herkese bu kapılar açıktır. Büyük bir siyasi bunalımın ardından gelen 2002 seçimleriyle anadolu ihtilali başlattık.

Ülkemizin önünde yepyeni kapıları açan 3 Kasım seçimleriyle Türkiye daha fazla demokrasi, ekonomik kalkınma manasına gelen kutlu bir yola girmiştir.

Eski Türkiye güzellemesi yapanlar dönemi bilmeyenlerdir. Bugün 2002 öncesi ile 2022'nin Türkiye'sini karşılaştıran ahlak sahibi herkes ülkemizin nereden nereye geldiğini görecektir.

DEM'li Sırrı Sakık haddini aştı! Meclis bahçesinde PKK güzellemesi! DEM'li Sırrı Sakık haddini aştı! Meclis bahçesinde PKK güzellemesi! Haberi Görüntüle

"BU ADAM TÜRKİYE'NİN SOROS'UYDU"

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan, Gezi Olayları davasında ağırlaştırılmış müebbet hapis cezasına çarptırılan Osman Kavala hakkında açıklamalarda bulundu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "En son bir zat ile ilgili verilen karar bazı çevreleri rahatsız etti. Bu adam Türkiye'nin Soros'uydu. Gezi Olayları'nın perde arkası koordinatörüydü. Kızlarımızın başörtüleriyle Üniversite kapılarında süründürüldüğü dönemden şimdi güvenlik güçlerimizin onları teminat altına aldığı döneme geldik." diye konuştu.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading