Yandex Metrica

Son dakika! Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan muhalefete gönderme: Türkiye imalat merkezidir

Son dakika! Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan muhalefete gönderme: Türkiye imalat merkezidir

Son dakika haberleri... Aydın’da Batı Kipaş Kağıt Fabrikası Açılış Töreni’nde konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, 'Türkiye'nin saman ithalatçısı olduğunu zanneden cahilleri, havanda su dövmek yerine Aydın Söke'den başlayarak OSB'mizi ziyaret etmeye davet ediyorum. Türkiye, muhalefetin iddia ettiği gibi fabrika satarak domates alan değil, bilakis Afrika, Asya ve Avrupa'nın imalat merkezi olan bir ülkedir. ' dedi.

Gündem

23.01.2024, 18:39

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Batı Kipaş Kağıt Fabrikası Açılış Töreni'nde gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın konuşmasından öne çıkanlar şu şekilde;

2024 Öğretmen atama sayısı | 16 Nisan Kabine Toplantısı'nda öğretmen atama branş ve kontenjan sayısı belli olur mu? 2024 Öğretmen atama sayısı | 16 Nisan Kabine Toplantısı'nda öğretmen... Haberi Görüntüle

440 MİLYON DOLARLIK YATIRIM

Aydın Söke'de faaliyete geçen bu tesis önemli bir gelir kapımız olacak. 550 milyon dolarlık yatırım olan bu ilk etapta 800 kişi istihdam edecek. Tesisimiz 4.5 milyon dolarlık bir cari açığımızı kapatacak. Yüzde 40'ı tamamlanan 2. etap için 440 milyon dolarlık bir yatırım öngörülüyor. Toplamda 1400 kardeşimiz buradan evine ekmek götürecek. Tesisin önemli bir özelliği daha mevcut. Tesisimiz Türk ekonomisinin yeşil dönüşümüne de katkı sağlayacak.

Erdoğan, Irak Başbakanı ile arasında geçen diyaloğu ilk kez anlattı! Telefonum çaldı ve  Irak Başbakanı gördü ve sordu: Kim bu? Erdoğan, Irak Başbakanı ile arasında geçen diyaloğu ilk kez anlattı!... Haberi Görüntüle

BATI KİPAŞ KAĞIT FABRİKASI

Ülkemizin 250 milyon dolarlık kağıt ithalatını sonlandıracak tesis, aynı zamanda 200 milyon dolarlık ihracat gerçekleştirecek. Hükümet olarak yerli-yabancı ayrımına gitmeden, kimseyi ayırmadan, dışlamadan Türk ekonomisine güvenen herkese sahip çıkıyoruz. Sahip olduğu ileri teknoloji sayesinde fabrikamız ilk etabıyla yılda 12 milyon ağacın, ikinci etabıyla birlikte 21 milyon ağacın kesilmesinin önüne geçecektir. 

Türk Yıldızları'ndan nefes kesen gösteri uçuşu Türk Yıldızları'ndan nefes kesen gösteri uçuşu Haberi Görüntüle

'BU YATIRIMI DESTEKLİYORUZ'

Kullanacağı elektiriği de kendisi üretecek tesisimiz doğa da katkı sağlayacak. Bu topraklara değer katan, üreten ihracat eden tüm yatırımcılara destek vermeye devam ediyor. KİPAŞ holdingin bu yatırımı destekliyoruz. Bu yatırıma çeşitli destekler sağlıyor. Oluşturduğu ekonomik ve sosyal katkı göz önüne alındığında, bu tesisin aldığı destekler hakkıdır. Firma sahiplerinden beklentim 2. etap yatırımı en kısa zamanda tamamlayarak üretime başlamalıdır.

Yerel seçimlerin ardından ilk kabine toplandı! Gündemde hangi konular var? Yerel seçimlerin ardından ilk kabine toplandı! Gündemde hangi konular var? Haberi Görüntüle

MUHALEFETE GÖNDERME

Türkiye, muhalefetin iddia ettiği gibi fabrika satarak domates alan değil, bilakis Afrika, Asya ve Avrupa'nın imalat merkezi olan bir ülkedir. Türk ekonomisine güvenen herkese sahip çıkıyoruz. Türkiye'nin saman ithalatçısı olduğunu zanneden cahilleri, havanda su dövmek yerine Aydın Söke'den başlayarak OSB'mizi ziyaret etmeye davet ediyorum. Onlar bilmese de, bilmek istemese de Türkiye büyüyor, güçleniyor dünyanın en büyük 10 ekonomisi olma yolunda emin adımlarla ilerliyor.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading