Yandex Metrica
SON DAKİKA
Son dakika: Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Finlandiya açıklaması! Verdiğimiz sözü tutacağız

Son dakika: Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Finlandiya açıklaması! Verdiğimiz sözü tutacağız

Son dakika haberleri... Cumhurbaşkanı Erdoğan, Finlandiya'nın NATO üyeliğine yönelik "Cuma günü verdiğimiz sözü tutacağız" dedi

Gündem

23.01.2024, 20:34

Son dakika haberleri... Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti Grup Toplantısı'nın ardından basın mensuplarının sorularını cevapladı ve Finlandiya'nın NATO üyeliği ile ilgili konuştu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Süreç neyse o süreci işleteceğiz. Üstümüze düşen görevi yapacağız. Verdiğimiz sözü tutacağız. Cuma günü gelsin (Finladiya Cumhurbaşkanı Sauli Niinistö) Sayın Cumhurbaşkanı ile bir görüşüp verdiğimiz sözün gereğini yerine getireceğiz" dedi.

AÖF bahar dönemi ara sınav sonuçları açıklandı mı, ne zaman?... Haberi Görüntüle

'VERDİĞİMİZ SÖZÜN GEREĞİNİ YERİNE GETİRECEĞİZ'

Meclis'ten ayrılırken gazetecilerin gündeme ilişkin sorularını cevaplayan Cumhurbaşkanı Erdoğan, Finlandiya Cumhurbaşkanı Sauli Niinistö'nün, 17 Mart Cuma günü Türkiye'ye geleceği hatırlatılarak "Haftaya Finlandiya'nın NATO üyeliği meselesi çözülür mü? Bu konu Meclise gelir mi?" şeklindeki soruya şöyle cevap verdi:

Süreç neyse o süreci işleteceğiz. İnşallah, hayırlısı. Biz üstümüze düşen görevi yapacağız, verdiğimiz sözü tutacağız. Cuma günü gelsin, Sayın Cumhurbaşkanı'yla görüşüp verdiğimiz sözün gereğini yerine getireceğiz.

2024 Kadir Gecesi ne zaman? Kadir gecesi bu yıl hangi... Haberi Görüntüle

DSP VE ANAP KONUSUNDA GELİŞME OLACAK MI?

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Cumhur İttifakı'nın genişlemesine yönelik görüşmeler yürütüldüğü ifade edilerek, "Bugün DSP ve ANAP konusunda bir gelişme olur mu?" sorusuna ise "Takip edeceksiniz, duyacaksınız onların hepsini." karşılığını verdi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading