Yandex Metrica
SON DAKİKA
Son dakika: Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan diplomasi trafiği! Birçok liderle görüştü

Son dakika: Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan diplomasi trafiği! Birçok liderle görüştü

NATO Zirvesi için İspanya’nın başkenti Madrid’de bulunan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ikili temasları kapsamında birçok liderle bir araya geldi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, sırasıyla Pedro Sanchez, Scholz, Mark Rutte ve Klaus Iohannis ile görüştü.

Gündem

23.01.2024, 19:29

Son dakika! NATO Zirvesi için İspanya’nın başkenti Madrid’de bulunan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, zirvenin yapılacağı yere geldi. Cumhurbaşkanı Erdoğan’a, Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu ve Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar eşlik etti.

14 ilde SİBERGÖZ-28 operasyonları! 34 şüpheli yakalandı Haberi Görüntüle

İKİLİ GÖRÜŞMELER YAPTI

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, NATO Liderler Zirvesi kapsamında liderlerle ikili görüşmeler yaptı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, İspanya’daki NATO Devlet ve Hükûmet Başkanları Zirvesi'ndeki ikili temasları kapsamında İspanya Hükûmet Başkanı Pedro Sanchez Perez-Castejon ile bir araya geldi. Erdoğan ve Sanchez'in NATO Zirvesi kapsamında IFEMA Kongre Merkezi'ndeki görüşmesi basına kapalı gerçekleşti.  Sanchez, düzenlediği basın toplantısında, "Zirvenin en büyük sonuçlarından biri Finlandiya ve İsveç'in NATO'ya katılmasıdır. Yapıcı tutumundan dolayı Türkiye'ye teşekkür ederim." dedi.

Erbakan'ın 30 yıl korumalığını yapmıştı: YRP MKYK Üyesi Abdurrahman Akyüz... Haberi Görüntüle

''ERDOĞAN'A TEŞEKKÜR EDERİM''

Başbakan Sanchez, ayrıca Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile ikili görüşmesinin ardından resmi Twitter hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı: "Türkiye güvenlik ve arabuluculukta kilit bir ortak. Bugün Cumhurbaşkanı Erdoğan ile görüştüm. Rusya'nın Ukrayna'ya yönelik saldırganlığının sona erdirilmesi ve diyaloğu teşvik etmeye yönelik diplomatik çabaları ve güney kanadının güçlendirilmesine verdiği destek için teşekkür ettim."

2024 MANİSA-YUNUSEMRE SEÇİM SONUÇLARI | 31 Mart 2024 Manisa-Yunusemre'de hangi... Haberi Görüntüle

SHOLZ İLE GÖRÜŞTÜ

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Madrid'de yapılan NATO Zirvesi'ndeki ikili temasları kapsamında Almanya Başbakanı Scholz ile bir araya geldi. Erdoğan ve Scholz'un NATO Zirvesi kapsamında IFEMA Kongre Merkezi'ndeki görüşmesi basına kapalı gerçekleşti.

1 Nisan Pazartesi günü okul var mı, yok mu, tatil... Haberi Görüntüle

RUTTE İLE BİR ARAYA GELDİ

Recep Tayyip Erdoğan,  İspanya’daki NATO Devlet ve Hükûmet Başkanları Zirvesi ikili temasları kapsamında Hollanda Başbakanı Mark Rutte ile görüştü.

İletişim Başkanı Altun'dan Çanakkale Zaferi paylaşımı: 'Türkiye Yüzyılı' vizyonuyla geleceğe... Haberi Görüntüle

ROMANYA LİDERİYLE GÖRÜŞTÜ

Cumhurbaşkanı Erdoğan, NATO Devlet ve Hükümet Başkanları Zirvesi'ne katılmak üzere bulunduğu Madrid'deki ikili temasları kapsamında Romanya Cumhurbaşkanı Iohannis ile bir araya geldi. NATO Zirvesi'nin yapıldığı IFEMA Kongre Merkezi'ndeki görüşme, basına kapalı gerçekleştirildi. Görüşmede Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun ve Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın da yer aldı.

'PKK'nın yolundan giden şer..le yakın değilim!' demişti: CHP'li başkan adayının... Haberi Görüntüle

BASIN TOPLANTISI DÜZENLEYECEK

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İspanya’nın başkenti Madrid’de NATO Devlet ve Hükümet Başkanları Zirvesi kapanış oturumuna katıldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, daha sonra IFEMA Kongre Merkezi'nde basın toplantısı düzenleyecek.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading