Yandex Metrica

Son dakika: Cumhurbaşkanı Erdoğan-Biden görüşmesinin saati belli oldu

Son dakika: Cumhurbaşkanı Erdoğan-Biden görüşmesinin saati belli oldu

Son dakika haberleri... Cumhurbaşkanı Erdoğan ile ABD Başkanı Joe Biden arasındaki görüşmenin bugün Türkiye saatiyle 18.45'te olacağı açıklandı.

Gündem

23.01.2024, 19:28

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve ABD Başkanı Joe Biden, NATO zirvesinin düzenlendiği Madrid'de bugün bir araya gelecek.

31 Mart'ın şifresi burada: İşte emanet oyların dağılımı ve AK Parti seçmeninin davranışı 31 Mart'ın şifresi burada: İşte emanet oyların dağılımı ve AK... Haberi Görüntüle

GÖRÜŞMENİN SAATİ BELLİ OLDU

Beyaz Saray, ABD Başkanı Joe Biden'ın programını paylaşırken merakla beklenen görüşmenin saati de belli oldu. Kritik görüşmenin saati 18.45 olarak belirlendi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Özgür Özel ne konuştu? İşte 23 Nisan resepsiyonuna damga vuran diyalog Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Özgür Özel ne konuştu? İşte 23 Nisan... Haberi Görüntüle

HANGİ KONULAR ELE ALINACAK

Cumhurbaşkanı Erdoğan'la Joe Bıden'ın gündem başlıkları arasında ikili ilişkiler ve F-16'lar konusu yer alacak. Görüşmenin bir saat sürmesi bekleniyor.

21 Nisan Vatan Caddesi açık mı, kapalı mı? 23 Nisan (Bugün) Çocuk Bayramı'nda Adnan Menderes Bulvarı kapatılacak mı? 21 Nisan Vatan Caddesi açık mı, kapalı mı? 23 Nisan... Haberi Görüntüle

FLAKE: ANLAMLI BİR GÖRÜŞME OLACAK

ABD’nin Ankara Büyükelçisi Jeff Flake, Türkiye, Finlandiya ve İsveç arasında imzalanan üçlü memorandum sonrası değerlendirmede bulundu. Flake, "İsveç ve Finlandiya’nın üyeliğine izin verilmesi ve Türkiye’nin güvenlik endişelerinin karşılanmasından çok memnunuz. Yarınki Biden-Erdoğan görüşmesi anlamlı bir ikili görüşme olacak" dedi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading