Yandex Metrica

Son dakika: Cumhurbaşkanı Erdoğan Bahçeli'yi ziyaret etti

Son dakika: Cumhurbaşkanı Erdoğan Bahçeli'yi ziyaret etti

Son dakika haberleri... Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'yi ziyaret etti. Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Devlet Bahçeli, saat 16.20'de bir araya geldi.

Gündem

23.01.2024, 19:53

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli ile bugün bir araya geldi. Sürpriz ziyaret MHP Genel Başkanı Bahçeli’nin evinde gerçekleşti. Zirvede, Erdoğan'ın anayasa çağrısı masaya yatırıldı.

Cehennem filmi oyuncuları kim, nerede çekildi? Cehennem filmi konusu ne, neyi anlatıyor? Cehennem filmi oyuncuları kim, nerede çekildi? Cehennem filmi konusu ne,... Haberi Görüntüle

İŞTE İKİ LİDERİN ELE ALDIĞI KONULAR

Cumhurbaşkanı Erdoğan ve MHP Genel Başkanı Bahçeli görüşmede, Anayasa çağrısı, iç siyaset ve dış politika gelişmelerine dair değerlendirmelerde bulundu.

Bayramda AVM'ler kaç saat açık (10,11,12 Nisan)? Bayramda AVM'ler açık mı, kapalı mı? Bayramda AVM'ler kaç saat açık (10,11,12 Nisan)? Bayramda AVM'ler açık... Haberi Görüntüle

ERDOĞAN RESTİ ÇEKTİ

Bilindiği üzere Cumhurbaşkanı Erdoğan, başörtüsü için kanun teklifinde bulunacaklarını açıklayan CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'na resti çekerken "Eğer dürüstseniz çözümü yasa değil Anayasa düzeninde sağlayalım. Böylece CHP'ye üzerindeki utanç lekelerinden birinden kurtulma fırsatını sunmuş olacağız." ifadelerini kullandı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın süpriz ziyareti "Eğer dürüstseniz çözümü yasa değil Anayasa düzeninde sağlayalım.'' çağrısı sonrası gerçekleşmesi dikaktlerden kaçmadı.

İŞTE SÜRPRİZ GÖRÜŞMEDEN OBJEKTİFLERE YANSIYAN KARELER...

 




 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading