Yandex Metrica

Son dakika: Cumhurbaşkanı Erdoğan, Almanya Cumhurbaşkanı Steinmeier ile görüştü

Son dakika: Cumhurbaşkanı Erdoğan, Almanya Cumhurbaşkanı Steinmeier ile görüştü

Son dakika haberleri... Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Almanya Cumhurbaşkanı Frank-Walter Steinmeier ile Rusya-Ukrayna krizini görüştü.

Gündem

23.01.2024, 22:05

Tüm dünyanın gözü kulağı Rusya ile Ukrayna arasındaki krizde.

Rusya Devlet Baişkanı Vladimir Putin dün gerçekleştirdiği konuşmanın ardından operasyon talimatı verirken, Rus birlikleri Donbass'a doğru harekete geçti. Yaşanan bu gelişme uluslararası kamuoyunda tepki ile karşılandı. ABD ve AB ülkeleri Rusya'nın bu hamlesinden sonra Rusya'ya karşı yaptırım hamlelerini tek tek faaliyete geçirdi.

2024 YDS sonuçları nereden, nasıl öğrenilir? ÖSYM YDS/1 sonuç öğrenme 2024 YDS sonuçları nereden, nasıl öğrenilir? ÖSYM YDS/1 sonuç öğrenme Haberi Görüntüle

"KUZEY AKIM 2'YE ONAY VERİLEMEZ"

Almanya Başbakanı Scholz açıklamasında, "Rusya'nın hamlesinden sonra Kuzey Akım 2'ye onay verilemez" ifadelerini kullandı ve proje askıya alındı.

Almanya'nın bu hamlesi Rusya tarafında karşılık bulmadı ve Putin yaptığı açıklamada yaptırımlara karşı doğal gaz kozunu ortaya sürdü.

Lüks görüntüler sosyal medyaya damga vurdu! Duşakabine 'jakuzi' diyen troller CHP'li Büyükçekmece Belediyesi'ni görmüyor mu? Lüks görüntüler sosyal medyaya damga vurdu! Duşakabine 'jakuzi' diyen troller... Haberi Görüntüle

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN İLE ALMANYA CUMHURBAŞKANI GÖRÜŞTÜ

Dünya kamuoyunda yaşanan bu gelişmeler sonrası iki ülke arasındaki krizin hangi boyuta taşınacağı merak konusu olurken, bir gelişme de Almanya Türkiye arasında yaşandı. Başkan Recep Tayyip Erdoğan, Almanya Cumhurbaşkanı Frank-Walter Steinmeier ile bir görüşme gerçekleştirdi. İkili yaptıkları görüşmede iki ülke arasındaki krizle ilgili değerlendirmelerde bulundu.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading