Yandex Metrica
SON DAKİKA
Son dakika: Cumhurbaşkanı Erdoğan, Adnan Menderes'in Anıt Mezarı'nı ziyaret etti!

Son dakika: Cumhurbaşkanı Erdoğan, Adnan Menderes'in Anıt Mezarı'nı ziyaret etti!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, eski başbakanlardan Adnan Menderes ile bakanlar Fatin Rüştü Zorlu ve Hasan Polatkan'ın naaşlarının bulunduğu Topkapı'daki anıt mezarı ziyaret etti!

Gündem

23.01.2024, 20:57

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 27 Mayıs 1960 darbesinini 63 yıl dönmünde Adnan Menderes, Fatin Rüştü Zorlu ve Hasan Polatkan'ın naaşlarının bulunduğu Topkapı'daki anıt mezarına ziyarette bulundu.  

Ömer Kerkez kimdir? 3. Hukuk Dairesi Başkanı nereli? Haberi Görüntüle

Son dakika! Adana'da korkutan deprem Haberi Görüntüle

"BU DARBE YÜREĞİMİZDE ÇOK DERİN YARALAR AÇTI"

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamalarından satır başları: Bugün cumhuriyet tarihimizin en kara günlerinden birinin yıl dönümü vesilesiyle bir aradayız. Bundan 63 yıl önce bir 27 Mayıs günü Türkiye çok partili siyasi hayata geçtikten sonraki ilk askeri darbesine maruz kaldı. Türk Silahlı Kuvvetleri içindeki bir grubun gerçekleştirdiği bu darbe demokrasi ve kalkınma hamlemizi engellemekle kalmamış, yüreklerimizde derin yaralar açmıştır.

Son dakika... Balıkesir'de deprem: AFAD verileri açıkladı Haberi Görüntüle

Fetret devrine son vereceğiz! İBB Başkan adayı Murat Kurum'dan 31... Haberi Görüntüle

"MENDERESİN MİLLETİMİZİN GÖNLÜNDEN ÖZEL BİR YERİ VAR"

Demokrat Parti'nin Genel Başkanı ve Başbakan olarak ülkemize verdiği hizmetlerle milletimizin gönlünde özel bir yeri olan Menderes, darbe yönetimi tarafından kurulan uyduruk mahkemenin kararı ile idam edildi. Menderes ve arkadaşlarının yargılandığı Yassı Ada uzun yıllar boyunca vatandaşlarımızın dilinde Yassı Ada olarak telaffuz edilmiştir. Biz burayı aldık, şehitlerimizin anısını ilelebet yaşatacak şekilde Demokrasi ve Özgürlükler Adası haline getirdik.Yarın sandıkta darbeler döneminin bittiğinin müjdesini duyurmak için sabırsızlanıyoruz.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading