Yandex Metrica
SON DAKİKA
Son dakika: Cübbeli Ahmet Hoca'dan kötü haber! Sosyal medyadan paylaşıldı

Son dakika: Cübbeli Ahmet Hoca'dan kötü haber! Sosyal medyadan paylaşıldı

Cübbeli Ahmet Hoca olarak bilinen Ahmet Mahmut Ünlü, sosyal medya hesabından bir paylaşım yaparak kalp ameliyatı olduğunu duyurdu. Operasyonda Ünlü'ye dört stent takıldı.

Gündem

20.02.2024, 23:10

Medyada Cübbeli Ahmet Hoca lakabıyla tanınan Ahmet Mahmut Ünlü, sosyal medya hesabından kalp ameliyatına alındığını duyurdu. 

Ünlü, Twitter hesabından yaptığı açıklamada 2008 ve 2018 yıllarında da iki kez stent takıldığını söyledi.

Bu ameliyatında kalbine dört stent takıldığı açıklanan Ünlü'nün Twitter hesabından operasyonun detayları paylaşıldı.

Ramazan Bayramı'nda toplu taşımalar ücretsiz mi 2024 ? Bayramda köprüler... Haberi Görüntüle

"OPERASYON BİR BUÇUK SAAT SÜRDÜ"

Paylaşımda şu ifadelere yer verildi:

"Cübbeli Ahmet Hoca, kalp rahatsızlığından dolayı başarılı bir operasyon geçirdi.Daha önce 2006 yılında baypass olmuş, daha sonra 2008 yılında iki stent takılmış ve 2018 yılında da tekrar iki stent takılmıştı. Geçtiğimiz hafta Ankara'da bulunduğu sırada bir gece yürek ağrısı hissedip hastaneye müracaat etmiş, TOBB ETÜ Hastanesi’nde âcil olarak muayene edilmiş ve İstanbul’a döndüğünde mutlaka doktorlara görünmesi gerektiğini söylemişlerdi.Bunun üzerine Prof. Dr. Bilal Boztosun ve ekibinin müdahalesiyle bir operasyon daha gerçekleştirildi.Kalp damarları doktorların tâbiriyle taş gibi sertleştiği için operasyon bir buçuk saat kadar sürdü. Yorucu ve ağrılı geçen operasyon neticesinde dört stent daha takıldı ki bunların ikisi çok zorunlu olup diğer ikisi ise tıkanmaya başlamış olduğu için ileriye yönelik düşünülerek yerleştirildi.

Meteoroloji uyardı: Sağanak yağışlar devam edecek! 14 Mart bugün hava... Haberi Görüntüle

"DUALARINIZI BEKLEMEKTEDİR"

Hocaefendi, bu süreçte siz sevenlerinden sohbetlerin ve hizmetlerin devâmı için duâlarınızı beklemektedir.Salı günü Şifâ-i Şerîf dersini inşâallâh kısa da olsa yapmaya çalışacaktır.Perşembe günü saat 21:15'te HAYDER merkezinde sohbetlere inşâallâh başlanacaktır. Bu vesîle ile Prof. Dr. Bilal Boztosun Beyefendi ve ekibine bir kez daha teşekkürlerimizi arz eder, Allâh-u Teâlâ'dan kendilerine sıhhat-ü âfiyetle daha nice insanlara hizmet etme imkânı vermesini niyâz ederiz. Âmîn."

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading