Yandex Metrica

Son dakika: CHP-HDP görüşmesinin tarihi belli oldu

Son dakika: CHP-HDP görüşmesinin tarihi belli oldu

Millet İttifakı'nın Cumhurbaşkanı adayı CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, cumartesi günü saat 13.00'te HDP ile görüşecek. Görüşme HDP Genel Merkezi'nde olacak. Kılıçdaroğlu'nun PKK ile pazarlık masaya oturacağı 18 Mart tarihinin iki ayrı önemi var. Birincisi 18 Mart tarihinde Türk ordusu Çanakkale'de işgalcileri püskürttü. Diğer önemli olay ise Mehmetçik, teröristlerden temizlediği Afrin'e bayrağı o gün dikti.

Gündem

23.01.2024, 20:34

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in masaya geri dönmesiyle son bulan adaylık krizinin ardından Millet İttifakı, Cumhurbaşkanı adayı olarak CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu açıkladı.

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun Cumhurbaşkanı adaylığına ilk tebrik masanın gizli ortağı HDP'den geldi. Kılıçdaroğlu da yaptığı açıklamada HDP'yi en kısa zamanda ziyaret edeceğini bildirdi.

24 saatlik yayın başladı: Anadolu Yayıncılar Federasyonu İsrail'in Filistin'de katlettiği gazeteciler için nöbette 24 saatlik yayın başladı: Anadolu Yayıncılar Federasyonu İsrail'in Filistin'de katlettiği... Haberi Görüntüle

CHP-HDP GÖRÜŞMESİNİN TARİHİ BELLİ OLDU

Millet İttifakı'nın Cumhurbaşkanı adayı CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, cumartesi günü saat 13.00'te HDP'yi ziyaret edecek. Kılıçdaroğlu, partinin eş genel başkanları Mithat Sancar ve Pervin Buldan ile görüşecek. Görüşme HDP Genel Merkezi'nde olacak.

15 Nisan Adana Haluk Levent konseri saat kaçta, ne zaman başlayacak? Portakal Çiçeği Karnavalı Haluk Levent Konseri ücretli mi, bedava mı? 15 Nisan Adana Haluk Levent konseri saat kaçta, ne zaman... Haberi Görüntüle

ADAY ÇIKARMAYACAK KILIÇDAROĞLU'NU DESTEKLEYECEK

Bloomberg'de yer alan habere göre, cumhurbaşkanı adayı çıkarması beklenen HDP'nin kararından vazgeçtiği öğrenildi. HDP'nin, önümüzdeki günlerde Kemal Kılıçdaroğlu'na destek vereceğini açıklaması bekleniyor.

Bakanlıktan CHP'nin teleferik yalanına jet yalanlama: İddialar doğru değil Bakanlıktan CHP'nin teleferik yalanına jet yalanlama: İddialar doğru değil Haberi Görüntüle

PKK İLE PAZARLIK İÇİN 18 MART'I SEÇTİ

Zeytin Dalı Harekatı'yla 18 Mart 2018'de Afrin ilçe merkezinin eli kanlı terör örgütü YPG/PKK’dan temizlenmesinin üzerinden beş yıl geçti. Ayıca 18 Mart Cumartesi günü Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi"nin 108. yıl dönümü. Yani şanlı Türk ordusu Çanakkale'de işgalcileri püskürtmüştü. Kılıçdaroğlu'nun 18 Mart tarihinde HDP'yi ziyaret edecek olması dikkat çekti.

İstanbul'da taksici cinayeti: Defalarca bıçaklanıp yola atıldı! Valilikten olayla ilgili açıklama! İstanbul'da taksici cinayeti: Defalarca bıçaklanıp yola atıldı! Valilikten olayla ilgili... Haberi Görüntüle

''ARKADAŞLARIM PLANLAMAYI YAPIYORLAR''

HDP ile yapacağı görüşme öncesi gazeteci Murat Sabuncu'ya konuşan CHP lideri Kılıçdaroğlu, "HDP'nin değerli Eş Genel Başkanlarıyla görüşeceğim. Arkadaşlarım planlamayı yapıyorlar." ifadelerini kullanmıştı.

PKK'ya pençe darbesi! MSB duyurdu: Dört terörist etkisiz hale getirildi PKK'ya pençe darbesi! MSB duyurdu: Dört terörist etkisiz hale getirildi Haberi Görüntüle

HDP'Lİ SANCAR: UZLAŞMA OLMAZSA KENDİ ADAYIMIZLA ÇIKARIZ

HDP Eş Genel Başkanı Mithat Sancar, konuya ilişkin yaptığı açıklamada "Bizim yapacağımız görüşme CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu'yla değil, Millet İttifakı'nın ortak cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu ve ekibi ile olacaktır. CHP-HDP buluşması gibi başlıklar atılması da doğru değil. Uzlaşma olmazsa kendi yolumuza gideceğiz.'' şeklinde konuşmuştu.

Anadolu Üniversitesi (AÖF) final sınavı hangi tarihte? AÖF final ne zaman 2024? Anadolu Üniversitesi (AÖF) final sınavı hangi tarihte? AÖF final ne... Haberi Görüntüle

AKŞENER NE DEMİŞTİ?

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Habertürk ekranlarında yaptığı açıklamada ''HDP ile bakanlık alışverişi olması mümkün değil. CHP, HDP ile görüşebilir ama bize asla getiremez.'' demişti.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading