Yandex Metrica
SON DAKİKA
Son dakika: Cem Uzan Türkiye'ye geri dönüyor! '2023'te cumhurbaşkanı olacağım' 

Son dakika: Cem Uzan Türkiye'ye geri dönüyor! '2023'te cumhurbaşkanı olacağım' 

Genç Parti kurucusu ve siyasi yasaklı Cem Uzan, 100 bin kişinin oy vermesi halinde 2023 seçimlerinde Cumhurbaşkanı adayı olabileceğini söyledi.

Gündem

23.01.2024, 19:23

Hakkında kesinleşmiş hapis hükmü bulunan ve yurt dışına firar eden Genç Parti kurucusu Cem Uzan çok konuşulacak açıklamalarda bulundu.

Sözcü gazetesinden Saygı Öztürk'e konuşan uzan, CHP, İYİ Parti ve HDP'ye yüklendi. Uzan, "Türkiye için doğruları söylüyorum. Onlar başka muhalefet ama ben de bir o kadar muhalefetim" ifadesini kullandı.

Karabük Üniversitesi'nden iddialara yanıt geldi: HIV ve HPV iddiaları tamamen... Haberi Görüntüle

"HİÇBİR ENGEL DURAMAZ BENİM ÖNÜMDE"

Cem Uzan, konuşmasının devamında şunları söyledi:

"Ben hiç bir şeyin etkisinde kalmadan Türkiye Cumhuriyeti devletinin mevcudiyeti için doğruları söylemeye devam edeceğim. Millet de bana teveccüh gösterip oyunu verdiği takdirde hiçbir engel duramaz benim önümde. Onun için doğruyu söylüyorum. Haziran 2023'te Türkiye'ye cumhurbaşkanı olacağım. 

Bana, 'Hakkınızda kesinleşmiş hapis cezaları var' deniliyor. Diyenlere, 'Bir dakika' deyip şu karşılığı veriyorum: Süleyman Demirel de yasaklıydı. Başbakan, cumhurbaşkanı oldu mu? Oldu. Bülent Ecevit yasaklı mıydı? Yasaklıydı, başbakan oldu. Necmettin Erbakan yasaklıydı. Başbakan oldu. Recep Tayyip Erdoğan da yasaklıydı, başbakan ve cumhurbaşkanı oldu mu? Oldu. Ben de yasaklıyım. Başbakan değil, cumhurbaşkanı olacağım. Yasaklar, millet oy verdiği sürece kimsenin önünde engel olmuyor."

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading