Yandex Metrica

Son dakika: Büyükşen çifti cinayeti çözüldü mü?

Son dakika: Büyükşen çifti cinayeti çözüldü mü?

Son dakika: Müge Anlı ile Tatlı Sert programında gündeme gelen Büyükşen çifti cinayeti soruşturması kapsamında 24 kişi gözaltına alındı.

Gündem

23.01.2024, 17:39

ATV ekranlarının reyting rekorları kıran Müge Anlı ile Tatlı Sert programında yayınlanan Büyükşen çifti cinayetine dair detaylar Türkiye'nin gündemine oturmuştu. Bu cinayeti kimin yaptığını ortaya çıkarmak için özel ekip kurulmuş ancak cinayet çözülmeden program sezon finali yapmıştı.

Programın sezon finali yapmasının ardından, cinayetle ilgili son dakika gelişmesi yaşandı ve davaya bakan savcılığın soruşturması kapsamında 24 kişi gözaltına alındı.

23 Nisan resmi tatil mi? 2024 İş yerleri Çocuk Bayramı'nda tatil mi? 23 Nisan resmi tatil mi? 2024 İş yerleri Çocuk Bayramı'nda... Haberi Görüntüle

BİRÇOK ADRESE EŞZAMANLI OPERASYON DÜZENLENDİ

Osman Büyükşen’in girişimlerinin ardından Jandarma Genel Komutanlığı’nın talimatıyla Konya İl Jandarma Komutanlığı’na bağlı Jandarma Suç Araştırma Timi (JASAT) bünyesinde özel ekip kuruldu ve bu ekip cinayeti çözmek için kapsamlı bir çalışma başlattı.

Jandarmanın özel ekibi, İsmil Mahallesi’ndeki birçok adrese eşzamanlı olarak operasyon düzenledi. Operasyonda çiftin kızları Büşra Büyükşen, ağabeyi Uğur Büyükşen ile eşi Betül Büyükşen, babası Muammer Büyükdoğrucan ve Mehmet Ali Dayanır’ın aralarında bulunduğu 24 kişi gözaltına alındı.

20 Nisan bu akşam hangi takımın maçı var? Süper Lig'de bugün kimin maçı var? 20 Nisan bu akşam hangi takımın maçı var? Süper Lig'de... Haberi Görüntüle

BAŞSAVCILIK AÇIKLAMASI

Büyükşen çifti cinayetindeki gözaltılar üzerine açıklama yapan Konya Cumhuriyet Başsavcılığı şu ifadeleri kullandı:

"03.09.2018 tarihinde Konya ili İsmil Mahallesinde meydana gelen Metin Büyükşen ve Necla Büyükşen’in öldürülmesi olayıyla ilgili yapılan soruşturma kapsamında; Cumhuriyet Başsavcılığımızın talimatıyla 13.07.2021 tarihinde yapılan eş zamanlı operasyonda olayla ilgisi olduğu değerlendirilen 24 şüpheli yakalanarak, ikamet ve araçlarında yapılan arama işlemleri sonrası gözaltına alındıkları, şüphelilerin Konya İl Jandarma Komutanlığı'nda adli işlemlerinin halen devam ettiği, Konya Cumhuriyet Başsavcılığı'mızca soruşturmanın titizlikle yürütüldüğü, soruşturmanın safahatı ve sonucu hakkında bilgi verileceği hususu, Kamuoyuna saygıyla duyurulur.”

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading