Yandex Metrica
SON DAKİKA
Son dakika: BM'den tahıl koridoru açıklaması: Türkiye ve Ukrayna ile anlaşıldı!

Son dakika: BM'den tahıl koridoru açıklaması: Türkiye ve Ukrayna ile anlaşıldı!

Son dakika haberleri... BM, Ukrayna, Türkiye ve BM delegasyonlarının, tahil koridoru kapsamında 31 Ekim günü 14 geminin hareket planı ve 40 gemiye yapılacak denetimler konusunda anlaşmaya vardığını duyurdu. Açıklamada, Rus delegasyonunun iki planla ilgili de bilgilendirildiği belirtildi.

Gündem

23.01.2024, 20:00

Birleşmiş Milletler (BM), Ukrayna, Türkiye ve BM delegasyonlarının, tahil koridoru kapsamında 31 Ekim günü 14 geminin hareket planı ve 40 gemiye yapılacak denetimler konusunda anlaşmaya vardığını duyurdu. Açıklamada, Rus delegasyonunun iki planla ilgili de bilgilendirildiği belirtildi. Reuters’ta yer alan habere göre, BM tarafından yapılan açıklamada, Türkiye ve Ukrayna’nın 14 gemi için bir hareket planı üzerinde anlaşıldığı aktarıldı.

İBB'nin kırık karnesi: İşte Ekrem İmamoğlu'nun hatırlayamadığı vaatleri Haberi Görüntüle

40 GEMİYE TEFTİŞ YAPILACAK

İstanbul’daki Rus, Ukraynalı, Türk ve BM personelinin çalıştığı Ortak Koordinasyon Merkezi’nden (KİK) yapılan açıklamada ise heyetlerin de Pazartesi günü (bugün) 40 gemiye teftiş yapılması konusunda anlaştıkları belirtildi. KİK, Rus heyetinin her iki plandan da haberdar olduğunu söyledi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading