Yandex Metrica
SON DAKİKA
Son dakika: Başsavcılık düğmeye bastı! TSK'ya iftira paylaşımı yapan Sezgin Tanrıkulu hakkında fezleke

Son dakika: Başsavcılık düğmeye bastı! TSK'ya iftira paylaşımı yapan Sezgin Tanrıkulu hakkında fezleke

Son dakika haberleri... Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı, TSK'nın kimyasal silah kullandığı iftirasına destek paylaşımı yapan CHP Milletvekili Sezgin Tanrıkulu hakkında fezleke hazırladı.

Gündem

23.01.2024, 20:02

Terör örgütü PKK'ya verdiği destekle tanınan ve Kandil'in emriyle hareket eden Türk Tabipler Birliği Başkanı Şebnem Korur Fincancı, PKK'nın kanalında Türk Silahlı Kuvvetleri'nin kimyasal silah kullandığını söylemişti.

Türk askerine iftira atan ve evinde yapılan aramada kaleşnikof mermilerinin yanı sıra örgütsel dökümanların ele geçirildiği operasyon sonrasında Şebnem Korur Fincancı, tutuklanmıştı.

Eylem Tok ve oğlu iade edilecek mi? Bakan Tunç açıkladı:... Haberi Görüntüle

SEZGİN TANRIKULU'DAN İFTİRAYA DESTEK

CHP İstanbul Milletvekili Sezgin Tanrıkulu ise sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada Şebnem Korur Fincancı'ya destek vermişti. Tanrıkulu yaptığı paylaşımda “Kimyasal silah kullanıldığı iddialarına ilişkin görüntüleri izledim. Kimyasal silah insanlığa karşı bir suçtur. Yarın itibariyle iddialara dayanak olan görüntülerin doğruluğu üzerine soru önergemi Meclis gündemine sunacağım.Bu iddialar karşısında açıklama yapılmamış olması ilginç” ifadelerini kullanmıştı.

MHP'nin yeni genel başkanı kim oldu? Devlet Bahçeli 14. Kurultayda... Haberi Görüntüle

SEZGİN TANIRKULU HAKKINDA FEZLEKE

Yaşanan bu gelişmelerin ardından Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı harekete geçti. Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı, TSK'nın kimyasal silah kullandığı iddialarına ilişkin paylaşımı nedeniyle CHP Milletvekili Sezgin Tanrıkulu hakkında fezleke hazırladı.

Bursa 19 Mart su kesinti listesi! BUSKİ duyurdu: Bursa'da Nilüfer,... Haberi Görüntüle

FEZLEKENİN GEREKÇESİ

Yapılan paylaşımın, terör örgütü PKK/KCK'nın stratejik hedefleri ile bu hedefler bağlamında geliştirdiği söylem ve eylemleriyle aynı doğrultuda olduğu belirtilen fezlekede, Tanrıkulu'nun 'terör örgütü propagandası yapmak' suçunu işlediğini kaydedildi. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading