Yandex Metrica
SON DAKİKA
Son dakika: Bakan Varank bütçe görüşmelerine Togg ile geldi!

Son dakika: Bakan Varank bütçe görüşmelerine Togg ile geldi!

Son dakika haberleri... Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, TBMM'deki 2023 Bütçe Sunumu'na yerli otomobil Togg ile geldi.

Gündem

23.01.2024, 20:10

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, TBMM’deki bütçe görüşmelerine TOGG ile geldi. Muhalefetin kendisine "Madem öyle neden TOGG ile gelmiyorsun" sözleriyle "laf attığını" ifade eden Bakan Varank, "Ben de onların tavsiyesine uygun şekilde TOOG'u buraya getirdik" dedi.

Bakan Varank, "60 yıl önce 'Devrim otomobili'nin hikayesi Meclis'in önünde son bulmuştu. Biz de bugün Türkiye'nin otomobili TOGG'u Meclis'e getirdik. Bu gururu vatandaşlarımız görsün istedik"

Bakan Varank, "Mart ayında araç satışlarına başlanacak" dedi.

Plan ve Bütçe Komisyonu'nda yaptığı sunumda yaşanan tartışmaları hatırlatan Varank, "Bana laf attılar. Dediler ki; madem Togg var niye onunla gelmedin. Ben de muhalefeti dinliyorum, onların tavsiyesine uygun bir şekilde Togg'u buraya getirdik. Gün boyunca burada olacak. Milletvekillerimiz gelip görebilecek.

Bu bir vizyon projesi. Baba yiğitlerin, mühendislerin büyük emeği var. Ama bu vizyonu ortaya koyabilmek için bir baş babayiğit Cumhurbaşkanımızın büyük emeği var."  ifadelerini kullandı. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading