Yandex Metrica

Son dakika: Bakan Soylu acı haberi verdi! Sel felaketinde can kaybı sayısı 14'e yükseldi

Son dakika: Bakan Soylu acı haberi verdi! Sel felaketinde can kaybı sayısı 14'e yükseldi

Adıyaman ve Şanlıurfa'da dün akşam saatlerinden itibaren etkili olan sel felaketi sebebiyle  yapılan çalışmalara ilişkin bilgi veren İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, selde kaybolan 5 kişinin bulunması için 3 farklı yerde arama yapıldığını açıkladı. Soylu, ayrıca felakette hayatını kaybedenlerin sayısının 14'e yükseldiğini açıkladı.

Gündem

23.01.2024, 22:20

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişçi ve Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati sel felaketinde yaşanılanları değerlendiren bir basın açıklaması yaptı.

23 Nisan Şişli-Maçka Hadise konseri saat kaçta başlayacak? Maçka Hadise konseri nerede, ücretsiz mi? Hadise konseri neden başlamadı? 23 Nisan Şişli-Maçka Hadise konseri saat kaçta başlayacak? Maçka Hadise... Haberi Görüntüle

14 KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ

Şanlıurfa ve Adıyaman'da hayatını kaybedenlerin sayısının 14'yükseldiğini kaydeden Bakan Soylu, bölgede kayıp olan kişilerin bulunması için de çalışmaların devam ettiğini vurguladı.

Bakan Soylu konuya ilişkin şunları söyledi:

"Şanlıurfa'da 12 vatandaşımız hayatını kaybetti. 2 vatandaşımız Adıyaman'da hayatını kaybetti. 5 kişi aranıyor. 3 farklı yerde arama kurtarma çalışmalarımız devam ediyor.

Sabaha kadar çalışmalarımızı devam ettireceğiz. Hasar tespit çalışmaları da hemen başladı.

İstanbul'da kuvvetli yağış hasara neden oldu: Ağaçlar devrildi, çatılar uçtu! İstanbul'da kuvvetli yağış hasara neden oldu: Ağaçlar devrildi, çatılar uçtu! Haberi Görüntüle

KONUTLARDA HASAR VAR

Evler ve konutlarda hasarlarımız var. Sayın Cumhurbaşkanımıza da burada size anlattıklarımızı kendilerine arz ettik, gerekli talimatları da aldık. Vatandaşlarımıza geçmiş olsun.

Deprem çalışmalarımız da devam ediyor. Vatandaşlarımızın yanında olmaya devam edeceği. Kırsalda da taramalarımız devam ediyor."
 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading