Yandex Metrica
SON DAKİKA
Son dakika: Bakan Kurum'dan dikkat çeken müsilaj açıklaması

Son dakika: Bakan Kurum'dan dikkat çeken müsilaj açıklaması

Son dakika haberi...Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Kurum, 'Marmara Denizi'nin yüzeyinde de derinde de şu an için müsilaj yoktur. Ancak bu müsilaj olmayacak anlamına gelmemektedir' açıklamasında bulundu.

Gündem

23.01.2024, 18:52

Son dönemde Marmara Denizi'nde müsilajın yeniden çıktığına yönelik iddialar kuvvetlenirken Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum'dan konuya ilişkin önemli bir açıklama geldi.

Bakan Kurum, "Marmara denizinde izleme faaliyetlerimiz sürdürüyoruz. 152 noktada izleme faaliyetlerimiz anbean yapıyoruz. Yaptığımız izleme faaliyetleri çok çok olumlu. Özellikle yaz başında 10- 25 metre derinlikte sıkışan Müsilaj tabakaları 26 Ocak tarihinde yaptığımız ölçümlerde gözlemlenmedi" dedi. Kurum, Çanakkale'de müsilaj görüldüğü iddialarıyla ilgili olarak ise, “Bizim yaptığımız tespitlerde, gözlemlerde ve uydu görüntülerinde yüzeye vurmuş hangi bir müsilaj tabakası yoktur" ifadelerini kullandı.

Bakan Kurum, “Marmara Denizi'nin yüzeyinde de değil, derinde de şu an için müsilaj yoktur. Bu olmayacağı anlamına gelmeyecektir" dedi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading