Yandex Metrica

Sitede Ara

Son dakika: Bakan Koca duyurdu! Maden faciasından kahreden haber

Son dakika: Bakan Koca duyurdu! Maden faciasından kahreden haber

Son dakika haberleri... Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Bartın'daki maden faciasında yaralanan bir işçinin tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybettiğini bildirdi. Böylece şehit sayısı 42'ye yükseldi.

Gündem

23.01.2024, 20:01

Bartın'da meydana gelen maden faciasında 41 işçi yaşamını yitirmiş ve şehit olmuştu. Birçok işçi de yaralanmış ve tedavi için Başakşehir Çam ve Sakura Şehir Hastanesi'ne kaldırılmıştı. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, maden faciasında yaralanan bir işçinin tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybettiğini bildirdi. Böylece şehit sayısı 42'ye yükselmiş oldu.

AK Partili Kabaktepe'den Özgür Özel'e 'belediyelerin borç meselesi için dertlenme' çağrısı! AK Partili Kabaktepe'den Özgür Özel'e 'belediyelerin borç meselesi için dertlenme'... Haberi Görüntüle

TÜM ÇABALARA RAĞMEN HAYATA TUTUNAMADI

Sağlık Bakanı Fahreddin Koca, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada ''Bartın’daki maden kazasında kalbi durmuş olarak hastaneye ulaştırılıp, hayata döndürülen hastamız tüm çabalara rağmen vefat etti. Başakşehir Çam ve Sakura Şehir Hastanesi yoğun bakımındaki tedavi 3 haftadır sürüyordu. Kendisine Allah’tan rahmet, yakınlarına başsağlığı diliyorum.'' dedi.

Bilge Yılmaz İYİ Parti'den istifa mı etti? Bilge Yılmaz İYİ Parti'den ayrıldı mı? Bilge Yılmaz İYİ Parti'den istifa mı etti? Bilge Yılmaz İYİ... Haberi Görüntüle

3 HASTA YOĞUN BAKIMDA

3 hastanın hala yoğun bakımda olduğunu belirten Bakan Koca, ''Bilindiği gibi, Bartın’dan getirilip, İstanbul’da tedavi altına alınan hastalarımızdan biri taburcu edilmiş, biri ise önceki gün yoğun bakımdan servise alınmıştı. Halen 3 hastamız yoğun bakımda. Birinin durumu ciddiyetini koruyor.'' ifadelerini kullandı.

Amasra Müessese Müdürlüğü'nde 2019 yılında mekanize işçisi olarak çalışmaya başlayan Taner Şen’in bekar olduğu öğrenildi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading