Yandex Metrica
SON DAKİKA
Son dakika: Bakan Çavuşoğlu duyurdu! Cumhurbaşkanı Erdoğan Zelenski ve Putin ile görüşecek

Son dakika: Bakan Çavuşoğlu duyurdu! Cumhurbaşkanı Erdoğan Zelenski ve Putin ile görüşecek

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, gazetecilerin sorularını yanıtladı. Çavuşoğlu açıklamasında, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın tahıl krizi ile ilgili Zelenski ve Putin ile görüşeceğini bildirdi.

Gündem

23.01.2024, 20:00

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, tahıl koridoru anlaşmasının Rusya tarafından askıya alınması sonrası açıklamada bulundu. 

ANTALYA seçim sonuçları | 31 Mart 2024 Antalya'da hangi parti... Haberi Görüntüle

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN İKİ LİDERLE GÖRÜŞECEK

Çavuşoğlu açıklamasında, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın sorunu çözmek için Rusya Devlet Başkanı Putin ve Ukrayna lideri Zelenski ile görüşeceğini belirterek şu ifadelere yer verdi: 

Tahıl sevkiyatının devam etmesi için sorunların aşılması lazım; Türkiye olarak gayret göstermeye devam edeceğiz. Sayın Cumhurbaşkanımızın Putin ve Zelenski ile görüşmeleri olacak.

SİNOP SEÇİM SONUÇLARI | 31 Mart 2024 Sinop Belediye Başkanlığı... Haberi Görüntüle

GAZ MERKEZİ İÇİN ENERJİ BAKANLARI GÖREVLENDİRİLDİ 

Diğer yandan Türkiye'de kurulması planlanan gaz merkezine ilişkin gazetecilerin sorularını cevaplayan Çavuşoğlu, konu ile ilgili Enerji bakanlarının görevlendirildiğini ifade ederek, şöyle konuştu: 

Enerji Bakanları görevlendirildi. Çalışma var. Esas itibariyle Rusya'nın Avrupa ülkelerine ihraç edeceği gazla ilgili teknik düzeyde çalışmalar devam ediyor.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading