Yandex Metrica
SON DAKİKA
Son dakika: Bakan Çavuşoğlu duyurdu: Almanya ve Fransa'ya nota verildi

Son dakika: Bakan Çavuşoğlu duyurdu: Almanya ve Fransa'ya nota verildi

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Almanya ve Fransa'da PKK gösterileri üzerine konuştu. Dışişleri Bakanı, "İki ülkenin büyükelçileri çağrıldı ve nota verildi" dedi.

Gündem

03.02.2024, 13:09

Son dakika! Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Anadolu Ajansı Editör Masası'na konuk oldu. Mevlüt Çavuşoğlu, Finlandiya ve İsveç'in NATO üyeliği üzerine açıklamalarda bulundu. 

Finlandiya ve İsveç'in NATO üyeliği üzerine açıklamalarda bulunan Çavuşoğlu, "Temaslarımızda niye karşı olduğumuzu açıklıyoruz. Terörle mücadelemize destek taahhüdünde bulunmalılar. Finlandiya'ya görece olarak daha sıcak bakabiliriz. Terör kanunlarını değiştirmeleri gerekiyor" şeklinde konuştu.

Deprem uzmanlarından İstanbul için peş peşe uyarılar! İşte en riskli... Haberi Görüntüle

ALMANYA VE FRANSA'YA TERÖR NOTASI

Almanya ve Fransa'da PKK gösterileri üzerine konuşan Dışişleri Bakanı, "İki ülkenin büyükelçileri çağrıldı ve nota verildi" açıklamasında bulundu.

2024 MUĞLA-DALAMAN SEÇİM SONUÇLARI | 31 Mart 2024 Muğla-Dalaman'da hangi... Haberi Görüntüle

SURİYE’NİN KUZEYİNE OLASI OPERASYON

Suriye’nin kuzeyine olası operasyona dair konuşan Çavuşoğlu, “Saldırılar sürerken elimiz kolumuz bağlı kalmayız. Birleşmiş Milletler (BM) ve uluslararası hukuktan kaynaklanan haklarımız var. Terör tehdidini içerde ve dışarda, Suriye'de de, nerede olursa olsun temizlemek bizim görevimiz" açıklamasında bulundu. 

Refah Partisi'nden ayrılıp AK Parti'ye katılmıştı! Suat Papukçu anlattı: Erdoğan'a... Haberi Görüntüle

EGE ADALARININ SİLAHLANDIRILMASI

Yunanistan'ın Ege adalarını silahlandırması üzerine konuşan Çavuşoğlu, "Gerekli uyarıları yaptık, BM'ye iki mektup gönderdik. Yunanistan bu ihlaller konusunda geri adım atmazsa adaların egemenliğini tartışmaya açacağız" diye konuştu. 

Seferler başlıyor! Bakan Uraloğlu duyurdu: Ankara-Elmadağ tren hattı start veriyor Haberi Görüntüle

MİÇOTAKİS'İN ABD'DEKİ KONUŞMASI

Yunanistan Başbakanı Kiriakos Miçotakis'in ABD'de yaptığı konuşma üzerine konuşan Çavuşoğlu, "Bir NATO müttefikine karşı lobi yapıyorlar. Yunanistan ile ortak mekanizmayı sonlandırıyoruz" ifadelerini kullandı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading