Yandex Metrica

Son dakika: Bakan Çavuşoğlu ABD'li mevkidaşı ile görüştü! ABD'den Türkiye'ye tahıl koridoru teşekkürü

Son dakika: Bakan Çavuşoğlu ABD'li mevkidaşı ile görüştü! ABD'den Türkiye'ye tahıl koridoru teşekkürü

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, ABD Dışişleri Bakanı Antony Blinken ile telefon görüşmesi yaptı. Blinken görüşmede Türkiye'ye tahıl krizini çözdüğü içi teşekkürlerini iletti.

Gündem

23.01.2024, 22:15

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, ABD Dışişleri Bakanı Antony Blinken telefon görüşmesi yaptı. Görüşmede tahıl koridoru başta olmak üzere Ukrayna'da yaşananlar gündeme geldi. 

Fenerbahçe Olympiakos'u elerse ne kadar kazanacak? Olympiakos şimdiden strese girdi Fenerbahçe Olympiakos'u elerse ne kadar kazanacak? Olympiakos şimdiden strese girdi Haberi Görüntüle

ABD'DEN TÜRKİYE'YE TEŞEKKÜR 

Çavuşoğlu, Blinken'e tahıl anlaşmasının sorunsuz devam edebilmesi için Türkiye'nin yaptığı girişimler hakkında bilgi verdi. Blinken, Türkiye'nin girişimleri sonucunda tahıl koridorunun yeniden işlemesinden dolayı teşekkür etti. 

Kuş Uçuşu yeni sezon çıkacak mı? Kuş Uçuşu 4. sezon ne zaman? Kuş Uçuşu yeni sezon çıkacak mı? Kuş Uçuşu 4. sezon... Haberi Görüntüle

F-16 KONUSU DA GÜNDEME GELDİ 

Diğer yandan görüşmede Finlandiya ve İsveç'in NATO üyelikleri ile F-16 filosunun modernizasyonu konusu da gündeme geldi. 

Çavuşoğlu, sıfır atık konusunda Türkiye'nin BM Genel Kurulu'na sunduğu karar tasarısı hakkında da Blinken'e bilgi verdi. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading