Yandex Metrica

Son dakika: Bakan Bozdağ'dan TTB ile ilgili kritik açıklama! 'Yeni bir çalışmamız var'

Son dakika: Bakan Bozdağ'dan TTB ile ilgili kritik açıklama! 'Yeni bir çalışmamız var'

Son dakika haberleri... Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, Türk Tabipleri Birliği’nin yapısı ile ilgili mevzuat çalışması yaptıklarını duyurarak, ''Hem Türk Tabipleri Birliği, hem mimar ve mühendisler odalarıyla ilgili yeni bir hazırlık yapıyoruz.'' dedi.

Gündem

23.01.2024, 19:59

Türk Tabipleri Birliği Başkanı Şebnem Korur Fincancı'nın son olarak TSK'ya attığı skandal iftirayla ayyuka çıkan tartışmalar neticesindeTTB'nin yapısı ile ilgili yeni bir mevzuat ihtiyacı doğdu.

TÜVTÜRK'te yeni dönem resmen başladı! Artık o olay zorunlu olmayacak TÜVTÜRK'te yeni dönem resmen başladı! Artık o olay zorunlu olmayacak Haberi Görüntüle

'TTB İÇİN YENİ BİR HAZIRLIK YAPIYORUZ'

Konuyla ilgili Adalet Bakanı Bekir Bozdağ'dan açıklama geldi.

Türk Tabipleri Birliği’nin yapısı ile ilgili mevzuat çalışması yaptıklarını duyuran Adalet Bakanı, "Hem Türk Tabipleri Birliği, hem mimar ve mühendisler odalarıyla ilgili yeni bir hazırlık yapıyoruz.'' dedi.

Ankara'da Afrika zirvesi: Cumhurbaşkanı Erdoğan, Tanzanya Cumhurbaşkanı Samia Suluhu Hassan görüşmesi Ankara'da Afrika zirvesi: Cumhurbaşkanı Erdoğan, Tanzanya Cumhurbaşkanı Samia Suluhu Hassan... Haberi Görüntüle

'KABUL EDİLEMEZ'

Bozdağ, ''Türk Tabipler Birliği'nin ‘Türk’ ismine hakaret edercesine Türk milletine ve Türkiye Devleti'ne düşmanlık eden terör örgütlerinin ağzıyla, ‘Türk’ ifadesini kullanan bir çatının altında görev yapması, bu milletin de devletimizin de kabul edeceği bir iş değildir. O nedenle burada yeni bir düzenleme hazırlığına başlandı." diye konuştu.

Hayatla yarışılmaz! Bakan Yerlikaya duyurdu: İstanbul ve Ankara için yeni tedbirler Hayatla yarışılmaz! Bakan Yerlikaya duyurdu: İstanbul ve Ankara için yeni... Haberi Görüntüle

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN TALİMAT VERMİŞTİ

Cumhurbaşkanı Erdoğan geçtiğimiz günlerde Kabine toplantısı sonrası yaptığı açıklamada , "TTB başkanıyla ilgili yargı harekete geçmiştir. Gerekirse yasal düzenlemeyle bu ismin değişmesini sağlayacağız. Böyle bir şahsın adı Türk’le başlayan kurumun başında olmasını milletimizin tüm fertlerini rahatsız ettiğine inanıyorum.'' demişti.

Antalya'daki teleferik faciasında yeni gelişme: Bir kez daha incelenecek! Antalya'daki teleferik faciasında yeni gelişme: Bir kez daha incelenecek! Haberi Görüntüle

NE OLMUŞTU?

Türk Tabipleri Birliği (TTB) Başkanı Şebnem Korur Fincancı, geçtiğimiz günlerde terör örgütü PKK'nın sözde medya kuruluşunda katıldığı canlı yayında TSK'nın teröristlere yönelik kimyasal silah kullandığını iddia ederek Türk ordusuna çirkin bir iftira atmıştı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading