Yandex Metrica

Son dakika! Bakan Akar Ukrayna'daki vatandaşları tahliye açıklaması! 'Oradaki durum giderek kötüleşiyor'

Son dakika! Bakan Akar Ukrayna'daki vatandaşları tahliye açıklaması! 'Oradaki durum giderek kötüleşiyor'

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, Mariupol'de bulunan Türk vatandaşlarının tahliyesi ile ilgili gerekli mercilerle iletişim halinde olduklarını belirtti.

Gündem

23.01.2024, 22:07

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, yaptığı açıklamada Ukrayna'nın Mariupol kentinde bulunan Türk vatandaşlarını tahliye etme çalışmaları ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

Bakan Hulusi Akar, Mariupol'de bulunan Türkler için Rusya ve Ukrayna Savunma Bakanlıkları ile sürekli iletişim halinde olduklarını belirterek, "Rusya ve Ukrayna savunma bakanlıkları ile sürekli iletişim halindeyiz. Türkiye olarak oradaki tahliyelerin emniyetli bir şekilde gerçekleşmesi için yapılması gereken ne varsa, gemi tahsisi dahil, yaptık, yapıyoruz. Bu konuda önümüzdeki günlerde olumlu bazı gelişmeler bekliyoruz." ifadelerini kullandı. 

Camide örümcek adam paniği! Bayram namazına kostümle katılan kişi cemaatin gazabına uğradı! O anlar sosyal medya da çok konuşuldu! Camide örümcek adam paniği! Bayram namazına kostümle katılan kişi cemaatin... Haberi Görüntüle

İNSANİ DURUM SON DERECE KÖTÜLEŞTİ

Ukrayna'daki insani durumun oldukça kötüleştiğini ifade eden Bakan Akar, "Oradaki insani durum son dönemde kötüleşti. Türklerle birlikte tüm sivilleri tahliye etme konusunda her türlü hazırlığı yaptık. İkili bir konu mevcut, kentin bir bölümü Rusya bir bölümü ise Ukrayna kontrolünde. Sonuç olarak biz insani bakımdan yapılması gereken ne varsa bunu gerçekleştirmek için gayret gösteriyoruz." ifadelerine yer verdi. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading