Yandex Metrica

Son dakika: Bakan Akar, Rus mevkidaşı Şoygu ile görüştü: Masada tahıl sevkiyatı var

Son dakika: Bakan Akar, Rus mevkidaşı Şoygu ile görüştü: Masada tahıl sevkiyatı var

Son dakika haberleri... Milli Savunma Bakanı Akar, Rus mevkidaşı Şoygu ile telefon görüşmesinde, tahıl sevkiyatı inisiyatifinin askıya alınması kararının yeniden değerlendirilmesini beklediklerini iletti.

Gündem

23.01.2024, 20:00

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, Rus mevkidaşı Sergey Şoygu ile bir telefon görüşmesi gerçekleştirdi. Görüşmede Akar, tahıl sevkiyatı inisiyatifinin askıya alınması kararının yeniden değerlendirilmesini beklediklerini iletti.

1 Mayıs Taksim'de kutlanmayacak mı 2024? 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü nerede kutlanacak? 1 Mayıs Taksim'de kutlanmayacak mı 2024? 1 Mayıs Emek ve... Haberi Görüntüle

"İNSANİ FAALİYET" VURGUSU

Tahıl sevkiyatına ilişkin son durumun ele alındığı görüşmede Bakan Akar tarafından, "küresel gıda krizinin çözümüne büyük katkı sağlayan ve tüm sorunların iş birliği ve diyalogla çözülebileceğini gösteren tahıl girişiminin sürdürülmesinin büyük önem taşıdığı, çatışma koşullarından ayrı tutulması gereken ve tamamen insani bir faaliyet olan tahıl sevkiyatı inisiyatifinin askıya alınması kararının yeniden değerlendirilmesinin beklendiği" ifade edildi.

Asgari ücrete Temmuz'da zam yapılacak mı? 2024 asgari ücret ara zam var mı? Asgari ücrete Temmuz'da zam yapılacak mı? 2024 asgari ücret ara... Haberi Görüntüle

TÜRKİYE GARANTİ VERDİ

Akar ayrıca, Türkiye'nin, bölgede barışın temini ve insani yardım konusunda başta Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere her seviyede bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da üzerine düşeni yapmaya devam edeceğini belirtti.

Şehit Piyade Uzman Çavuş Hikmet Aslan son yolculuğuna uğurlandı Şehit Piyade Uzman Çavuş Hikmet Aslan son yolculuğuna uğurlandı Haberi Görüntüle

ZELENSKİ'DEN EŞ ZAMANLI AÇIKLAMA

Öte yandan Ukrayna lideri Volodomir Zelenski, "Sevkiyatta BM ve Türkiye ile mutabakata uygun hareket edeceğiz" açıklamasında bulundu.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading