Yandex Metrica
SON DAKİKA
Son dakika: Bahçeli'den HÜDA PAR ve Kemal Kılıçdaroğlu açıklaması: Maksatlı polemikler takip edilmekte

Son dakika: Bahçeli'den HÜDA PAR ve Kemal Kılıçdaroğlu açıklaması: Maksatlı polemikler takip edilmekte

Son dakika haberleri... MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, 6'lı Koalisyon ortaklarının ve yandaşlarının mesnetsiz HÜDA PAR iddialarına sert tepki gösterdi. Konuya ilişkin yaptığı açıklamada Kılıçdaroğluna, "Ülkemize düşmanlık besleyenlerin cumhırbaşkanı adayıdır." derken, HÜDA PAR'a ilişkin, "Hür Dava Partisi terörü tümden reddetmiş, hiçbir yasa dışı örgütle bağının olmadığını eğip bükmeden milletimizle paylaşmıştır." ifadesini kullandı.

Gündem

23.01.2024, 20:37

Son dakika haberleri... MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, 6'lı Koalisyon ortaklarının ve yandaşlarının mesnetsiz HÜDA PAR iddialarına sert tepki gösterdi. Konuya ilişkin yaptığı açıklamada Kılıçdaroğluna, "Ülkemize düşmanlık besleyenlerin cumhırbaşkanı adayıdır." derken,  HÜDA PAR'a ilişkin, "Hür Dava Partisi terörü tümden reddetmiş, hiçbir yasa dışı örgütle bağının olmadığını eğip bükmeden milletimizle paylaşmıştır." ifadesini kullandı.

MHP Genel Başkanı Bahçeli, açıklamasının tam metninde şu ifadeleri kullandı:

"Son günlerde Hür Dava Partisi ekseninde temerküz ve tezahür eden sanal tartışmalar, maksatlı polemikler, Milliyetçi Hareket Partisi'ni hedef alan asılsız ve ahlaksız isnatlar tarafımızca dikkatle takip edilmektedir.

Yüksek Yargı'da seçim maratonu! Yargıtay seçiminde 4. gün: Dokuzuncu turda... Haberi Görüntüle

HİZBULLAH TERÖR ÖRGÜTÜ'NÜN NASIL ÇÖKERTİLDİĞİ MALUMDUR

Hür Dava Partisi'nin hiçbir terör örgütüyle bağ ve bağlantısı olmadığı açıklanmış ve muhataplarınca da ifade edilmiştir. Sık sık gündeme taşınan Hizbullah terör örgütünün ise nasıl ve ne zaman çökertildiği malumdur. Bu hususta da ara sıra vermiş olduğu beyanlarla 'emperyalist güçlere karşı oyunu bozacak Türk milletidir' görüşünü paylaşan eski İçişleri Bakanı Sadettin Tantan'ın kamuoyuna açıklama yapması boynunun borcudur.

Ziraat Bankası emekli maaş promosyonlar ne kadar, kaç TL oldu?... Haberi Görüntüle

HÜDA PAR TERÖRÜ TÜMDEN REDDETMİŞTİR

HDP'nin bir kez de olsa PKK'yı kınadığına, aralarında hiçbir bağın olmadığını itiraf ettiğine hiç kimse, hiçbir millet evladı tanık olmamıştır. Ancak Hür Dava Partisi terörü tümden reddetmiş, hiçbir yasa dışı örgütle bağının olmadığını eğip bükmeden milletimizle paylaşmıştır.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan seçim çağrısı: Sandık, 85 milyon olarak hepimizin namusuna... Haberi Görüntüle

KILIÇDAROĞLU PARAVAN ADAYDIR

Kılıçdaroğlu paravan adaydır. Hiçbir şeyin gizlenecek, üzeri örtülecek durum kalmadı.

HDP-PKK ile koalisyonu örtbas ediyorlar. Siyasi sapkınlar HÜDA PAR üzerinden kara kampanya yapıyor."

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading