Yandex Metrica
SON DAKİKA
Son dakika! Ayn el-Arab'da PKK'lılar toplantı halindeyken vuruldu

Son dakika! Ayn el-Arab'da PKK'lılar toplantı halindeyken vuruldu

Şanlıurfa'nın Suruç ilçesine komşu Ayn el-Arab bir kez daha Türk SİHA'larının operasyonuyla sarsıldı. PKK/YPG'li teröristler toplantı halinde oldukları sırada vuruldu.

Gündem

23.01.2024, 22:03

Üç askerin şehit düştüğü Akçakale saldırısının ardından PKK'ya yönelik operasyonlar hız kesmeksizin devam ediyor. 

Türk Silahlı Kuvvetleri ile Milli İstihbarat Teşkilatı koordinesindeki operasyonda, Suriye kuzeyindeki Ayn el-Arab kasabası silahlı insansız hava araçlarıyla vuruldu. 

Terör örgütü PKK/YPG'nin 'Kobani' diye adlandırdığı yerleşim biriminde, bir sebze-meyve halinde toplantı yapmak için buluşan teröristler Türk SİHA'larından kaçamadı. 

Bombardımanda çok sayıda teröristin öldürüldüğü belirtiliyor. Sözkonusu operasyon, terör örgütüne yakın kaynaklarca da doğrulandı. 

Geçtiğimiz ekim ayında yine aynı bölgede terör örgütü elebaşlarını taşıyan bir araç nokta atışla içindekilerle birlikte imha edilmişti. 

Elde edilen son bilgilere göre Ayn el-Arab'da bu gece ardı ardına iki operasyon gerçekleşti. Bunlardan biri toplantı halindeki teröristlere yönelikti. Diğer operasyon ise yine Ayn el-Arab yakınlarındaki bir köyde PKK/YPG'lileri hedef aldı. Her iki bombardımanda kaç teröristin öldürüldüğü şimdilik bilinmiyor. 
 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading