Yandex Metrica

Son dakika: Ankara'da terör örgütlerine operasyon! DEAŞ ve PKK terör örgütü mensupları yakalandı

Son dakika: Ankara'da terör örgütlerine operasyon! DEAŞ ve PKK terör örgütü mensupları yakalandı

Son dakika haberleri... Ankara'da çatışma bölgelerinde bulunan DEAŞ silahlı terör örgütü mensupları ile irtibatlı oldukları istihbar edilen ve bir kısmının çatışma bölgelerinde bulunduğu geçmiş yıllarda terör örgütü içerisinde görev aldıkları bilgileri elde edilen 7 şüpheli yakalandı. Öte yandan, yine Ankara'da yapılan operasyonla PKK/KCK üyesi 2 terörist yakalandı.

Gündem

23.01.2024, 20:19

İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele ve İstihbarat Şubesi ekiplerince yapılan istihbari çalışmalar sonucu, çatışma bölgelerindeki DEAŞ terör örgütü mensupları ile irtibatlı oldukları belirlenen şüphelilere yönelik çalışma başlatıldı.

Bir kısmının çatışma bölgelerinde bulunduğu, geçmiş yıllarda terör örgütü içerisinde görev aldıkları da belirlenen 11 yabancı uyrukluya yönelik düzenlenen eş zamanlı operasyonda 7 şüpheli yakalandı.

Elde edilen istihbari bilgiler ve analiz sonuçları kapsamında yabancı terörist savaşçı kategorisinde değerlendirilen şüphelilerin emniyetteki işlemlerinin sürdüğü, firari şüphelilerin yakalanması için çalışmaların devam ettiği öğrenildi.

Garsona asker üniforması giydirip servis yaptırmışlardı! Savcılık harekete geçti: 3 gözaltı! Garsona asker üniforması giydirip servis yaptırmışlardı! Savcılık harekete geçti: 3... Haberi Görüntüle

PKK ÜYESİ 2 ZANLI GÖZALTINA ALINDI

Ankara Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince PKK/KCK'nın sözde alan yapılanmasına yönelik yürütülen çalışmalar kapsamında, terör örgütü adına faaliyet yürüttükleri belirlenen 2 şüphelinin yakalanması için çalışma başlatıldı.

Ekipler tarafından düzenlenen eş zamanlı operasyonla 2 zanlı gözaltına alındı.

Adreslerdeki aramalarda, çok sayıda örgütsel not, propaganda içerikli yasak yayın, dijital materyal ile cep telefona el konuldu.

Şüphelilerin emniyetteki işlemleri devam ediyor.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading