Yandex Metrica
SON DAKİKA
Son dakika: Anıtkabir'de 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı töreni

Son dakika: Anıtkabir'de 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı töreni

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Türkiye Cumhuriyeti'nin 98. kuruluş yıl dönümü dolayısıyla Anıtkabir'i ziyaret etti. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Anıtkabir Özel Defteri'ne yazdığı mesajda 'Cumhuriyetimizi 2023 hedefleri ile buluşturmakta kararlıyız' cümlesi dikkat çekti.

Gündem

23.01.2024, 18:12

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın başkanlığında devletin zirvesi de Anıtkabir'de. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Atatürk'ün mozolesine çelenk bıraktı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Aslanlı Yol'un başındaki yerini almasının ardından başlayan törende, Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanı Mustafa Şentop, Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Cumhurbaşkanlığı Kabinesi üyeleri, yüksek yargı organlarının başkanları, Genelkurmay Başkanı Orgeneral Yaşar Güler ve kuvvet komutanları da Aslanlı Yol'dan geçerek, mozoleye çıktı. Daha sonra saygı duruşunda bulunuldu ve İstiklal Marşı okundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Misak-ı Milli Kulesi'nde Anıtkabir özel defterini imzaladı. 

ABB borç batağında! Turgut Altınok'tan Mansur Yavaş'a gönderme: Ankara'nın yüzde... Haberi Görüntüle

'DÜNYANIN EN GÜÇLÜ 10 EKONOMİSİ YAPMAK İÇİN ÇALIŞIYORUZ'

Cumhurbaşkanı Erdoğan, burada Anıtkabir Özel Defteri'ne şunları yazdı: ''Aziz Atatürk; Cumhuriyetimizin 98. yıl dönümüne gururunu yaşadığımız bu müstesna günde zatıalinizi, silah arkadaşlarınızı ve kahraman şehitlerimizi bir kez daha şükranla yad ediyoruz. Şehitlerimizin canları pahasına bizlere emanet ettiği Cumhuriyetimizi her alanda güçlendirmek, itibarını artırmak ve dünyanın en güçlü 10 ekonomisinden biri yapmak için gece gündüz çalışıyoruz. Tüm insanlığın corona virüs salgını sebebiyle ciddi krizlerle boğuştuğu bir dönemde Türkiye ihracat, istihdam, üretim ve yatırım alanında elde ettiği başarılarla kalkınma yolculuğunu sürdürmektedir.''

İşte objektiflere yansıyan diğer kareler...




Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading